Kalbimin ağrısı geçer mi?

beklemek,hele ki kendini üzmeden beklemek çok zor biliyorum.
ama aramamalısın.
ilişkilerde verici olmak sandığımız kadar iyi bir şey değil.
bunu anladığımızda ne kadar yıprandığımızı farkediyoruz ve aslında bu yüzden kaybedebiliyoruz sevdiklerimizi...

beklemek,hele ki kendini üzmeden beklemek çok zor biliyorum.
ama aramamalısın.
ilişkilerde verici olmak sandığımız kadar iyi bir şey değil.
bunu anladığımızda ne kadar yıprandığımızı farkediyoruz ve aslında bu yüzden kaybedebiliyoruz sevdiklerimizi...

aynen öyle. hımm ben bir de çok dürüst davrandığım için kaybettiğimi düşünüyorum..

kızlarrr biz barıştıkkk dün görüştük ve hallettik her şeyi Allaha şükür:16: yanımda olup bana destek verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim size:16:

bu sabah evlenmek istediğim insanla ilişkim bitti. Ortada çok ciddi bir sebep yokken hem de. Kalbim acıyor,iş yerinde durmaya zorlanıyorum şu an. Geleceğime kattığım,bir iş yaparken her noktasına onu da kattığım insan gitti. Zaman zaman oldu böyle o gitti,ben döndürdüm,çabaladım,ağladım gitmemesi için. Ama bu sebep için bir şey yapamıyorum,yapmıyorum.kendimi şuçlu hissetmiyorum.onu üzecek de bir şey yapmadım. O benim hayatımda tanıdığım en inatçı insan.ayrılırken bile kararım net ve kesin dedi. şunu merak ediyorum ne kadar inatçılık,kararlılık olursa olsun ,mantığından ödün vermese dahil çok sevse döner mi ki, gelir mi bana tekrardan..

kendi düşen ağlamaz diye bir laf var biliyodursun baştan hatalı olan sensin gideni getirmek bir bayan olarak sana düşmez kaç kere gitmiş adamı bırakmamışsın ve tekrar tekrar aynı şey, giden gider kalan sağlar bizimdir zaten başından beri adam gidikmiş ne demeye adamı döndürüyosun belki şuanda başka biri olucaktı hayatında belkide ayrılık acısını çoktan atlatmış olacaktın onun seni döndüreceği yerde sen döndürmüşsün allahım ya bırak anca gider:47:

dilerim hakkınızda hayırlısı olur canım

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Back
X