Kalbindeyim Ama Aklında Degilim

buzprenses16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
64
0
36
Bursa
hepinize merhabalar ablalarım kardeşlerim

1 yıl süren bir ilişkim var hala devam etmekte olan bir ilişki . Seviyorum Seviyor
çok takıntılı bir erkek herşeyime karışır
evden çıkmama izin vermez arada sırada gidebilirmiyim ? derim tamam git aşkım der
buda kırk yılda bir oluyor diyeyimde yalan olmasın :(
sıkılıyormuyum hayır ?
kardeşim kadar değerli gördüğüm bir arkadaşım var
arkadaşım bana moralinin bozuk olduğunu dertleşmek istediğini söyledi
bize gel dedim dışarı çıkalım dedi :(
hemen mesaj attım '' aşkım arkadaşımın morali bozukmuş 1 saatliğine dışarı çıkabilirmiyim yanına gidebilirmiyim dedim ''
ama o bana s... git diye bir mesaj attı
aslında hiç şaşırmadım ama ben ona güzellikle sordum ve ondanda gitme askım veya git aşkım diye bir mesaj beklerdim
yapmadı neden böyle yapıyorsun gitme askım deseydin gitmezdim sinirlenmene gerek yok tamam gitmiyorum evdeyim
diye mesaj attım
ben seni sevdikçe değer verdikce tepeme çıktın bu son mesajım gibilerinden mesaj attı ama ilişkiyi bitirmedi
ben ona yine devam ettim mesaj atmaya böyle yapma tamam bu kadar çok kızıcağını bilmiyordum özür dilerim yazdım
saatlerce ondan mesaj bekledim atmadı akşam oldu gece oldu yine mesaj atmadı
sinirlendim uyudum sabah atar belki dedim içimden
ama uyandığımda yine mesaj yoktu o anki sinir halimi nasıl anlatsam ne desem hangi kelimeyi kullansam bilmiyorum
sen beni kafana bile takmıyosun aklına bile gelmiyorum kim bilir neler yapıyosun bana bukadar saat mesaj atmadın
demekki değersizmişim senin gözünde gibilerinden mesaj attım dilediğim özürüde geri alıyorum ben hiçbirşey yapmadım
bunları haketmedim yazdım yolladım sabah :( şimdi akşam oldu yine mesaj yok
böyle şeyler hep yaşardık eskiden ve hep çözülürdü ve genelde hep ben özür dilerdim
bu sefer ben alttan almak istemiyorum güzellikle sorduğum bi soruya bu kadar tepki göstermesini hiçbişeyini anlamadım
birdenbire böyle oldu ve bu durumdan çok mutsuzum
ben onu merak ediyorum iyimi ? nerede ? nasıl ? kiminle ? neler yapıyor ? ama hiç birinin cevabını bilmiyorum
sadece tahmin ediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
siz olsaydınız ne yapardınız kızlar ?
bir yanım diyor al şu telefonu sessize at bir köşeye bakma yarına kadar bakma diyor
bir yanım diyor yanından ayırma mesaj attığında gec cevap ver
ama hiçbiri yeterince rahatlatmıyor içimi ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum
ama bildiğim birşey var er yada geç bugün yarın mesaj atıcak bana :(
kötü veya iyi bilmiyorum ama mesaj atıcak ne yazıcam neler konuşucam nasıl tepki vereyim hiçbirini bilmiyorum :(
fikirlerinize ihtiyacım var :( ????
beni sevdiğine eminim bunu biliyorum ama aklında degilim umrunda degilim yada bilerek böyle yapıyor :(

sakin ol cnm yaa. Tamam sen çok iyi niyetli sormuşsun ama o acayip tepki vermiş. Siniri geçsin nasılsa o mülayimleşicek bu seferde sen başlarsın :)

tamam ilişkide önemli karalar alırken izin alınır belki ya da danışılır birbirine ya da kıyafet konusunda da danışılır ama
dışarı çıkarken izin almak da neyin nesi oluyor ya sanki çok kötü bişi yapıyosun:53:
ay ALLAHIM SEN HAYIRLI İNSANLARLA KAARŞILAŞTIR YARABBİMMMMM AMİNNN

canım sana da önerim fazla ipleri eline vermişsin beyefendinin bence artık ağırlığını koymanın vakti gelmiş bence küfür etmesine gerek yoktu ve sen bunu hakedicek bişi yapmamışsın ALLAH yar ve yardımcın olsun ne diyim:44:

sakin ol cnm yaa. Tamam sen çok iyi niyetli sormuşsun ama o acayip tepki vermiş. Siniri geçsin nasılsa o mülayimleşicek bu seferde sen başlarsın :)

onun sinirinin geçmesini beklemek kadar acı bir durum yok kardeşim :(
haketmediğim halde aldığım tepki çok büyük ne yapıcağımı hiç bilmiyorum

tamam ilişkide önemli karalar alırken izin alınır belki ya da danışılır birbirine ya da kıyafet konusunda da danışılır ama
dışarı çıkarken izin almak da neyin nesi oluyor ya sanki çok kötü bişi yapıyosun:53:
ay ALLAHIM SEN HAYIRLI İNSANLARLA KAARŞILAŞTIR YARABBİMMMMM AMİNNN

canım sana da önerim fazla ipleri eline vermişsin beyefendinin bence artık ağırlığını koymanın vakti gelmiş bence küfür etmesine gerek yoktu ve sen bunu hakedicek bişi yapmamışsın ALLAH yar ve yardımcın olsun ne diyim:44:

benim bu kafam işte aklımda degil duygularımla hareket ediyorum düşünemiyorum verdiğim kararlardan hemen pişman olan bir insan
değilim aslında ama pişmanım en başından ipler benim elimde olmalıydı her dediğine tamam dersem böyle olur işte :(
bilmiyorum nasıl davranıcam hiçbişey bilmiyorum ondan mesaj bekliyorum sadece teşekkür ederim kardeşim
allah bana sabır versin :(

benim bu kafam işte aklımda degil duygularımla hareket ediyorum düşünemiyorum verdiğim kararlardan hemen pişman olan bir insan
değilim aslında ama pişmanım en başından ipler benim elimde olmalıydı her dediğine tamam dersem böyle olur işte :(
bilmiyorum nasıl davranıcam hiçbişey bilmiyorum ondan mesaj bekliyorum sadece teşekkür ederim kardeşim
allah bana sabır versin :(

bence bu kez sana msj attığında hemen cevap verme bak emin ol tokat yemiş gibi olucak naptım ben dicek sonra özür diler belki
onunla konuş insanlar konuşarak anlaşırmış sorunlar konuşmadan çözülmez sonuçta biraz naz yaptıktan sonra konuş de ben bunları haketmiyorum sen bana hakettiğimi düşünüyosan zaten yanlış bişiler var demektir en başından beri de bence
yinede ALLAH sabrından versin aşk acısı çok kötü oluyor bilirim hakkında hayırlısı neyse o olsun
yinede şu hayatımızda hayırlıysa beri hayırsızsa geri dicekmişsin sevgili ve eş için sende öyle de zaten hayırsızsa o olmaz yani böylelikle canım:29:

Ben de bu ilişki de izin alma olayıı anlamıyorum kim ki yani izin alınacak. Koskoca birey iki taraf da yani bir bayan kendi başına kiminle ne zaman ne şekilde dışarıya çıkacağını bilemeyecek kadar yetersiz ama sevgilisi olması konusunda yeterli mi oluyor yani nasıl bir mantık bunu çözemedim. Hem de daha evli bile olmadan sevgiliye bu kadar tabi olunmasını doğru bulmuyorum evlenince de artık sokağa çıkartmazsa bu yapıdaki erkekler hiç söylenmeylim bayanlar olarak bunu böyle baştan kabul eden bundan hoşlanan ayy beni kıskanıyor ne güzel diye sevinen biz bayanlarız gene.:19:

bi an geçmişimi okuyorum gibi geldi. kardeşimle bile dışarıya çıkmazdım çıkma dediğimde aah aah ne aptallık!! :20: o tabi her yere giderdi istediğinde zaten istemiyosa ben hayır dediğimde gitmezdi sadece. bende sıkılmazdım evde oturmaktan. Şimdi ne aptalmışım ya diyorum bu adam çıkıyo ediyo sen evdesin hangi akla hizmet? seni sevicekse böyle hapsederek sevmesin. şimdi bakıyorum kooca bi grubumuz vardı onlardan kopmuşum ünide bile gezmedim yani düşün. zamanı geri alsam aynılarını yapar mıydım? ASLA! ilk aşkdı bilmem neydi ya gözümüz görmüyodu bişeyleri. aklım başıma geldiğinde iş işten geçmişti tabi. artık ben şunu yapıcam ben bunu yapıcam diyorum. adamı alıştırmışım izin almaya sormuyosun da yani diyo. gelmişim kaç yaşıma anne babamdan izin almıyorum senden mi alıcam dedim nihayet dedim. olsa olsa bi durum olduğunda sana DANIŞIRIM sadece diye de belirttim. şimdi benim yaptıklarımı yapanları uyarıyorum ne kadar dinler ne kadar dinlemez bilemem tabi :34: erkeği böyle tepene çıkarmaya gerek yok. öyle bi gün gelir ki bazen, bu adamla evlensen bile konuşcak birini aradığında etrafında kimseyi bulamazsın. mesaj falan atmayı bırak peşinden koşma o kadar eminsen eğer sabret biraz eminim zordur ama sabret. eve falan da kapatma kendini arkadaşınla çık gez dolaş zamanı geçir evde oturup mesaj atar mı atmaz mı diye sen çıldırırken onun ruhu duymuyo bunu bil.

Son düzenleme:
seni böyle asiri kiskanmasi seni cooook seviyor anlamina gelebilir, ama bununki artik sevgi degil, piskopatliktir. sen sana nasil si.. lafini demesine izin veriyosun? kendine gel.. aranizda mutlaka saygi olmali yoksa ilerde cok canin acir.. belkide senin hosuna gidiyodur seni böyle asiri kiskanmasi. ama mantikli düsün bi.. her ananin kizi güzeldir.. tabiki sende cok özel bi insansindir ama senin baskasindan bi farkin yoktur.. herkezin kendine göre özel insani vardir hayatinda. ve seni böyle ezen bi insana yüz vermenle zaten kaybetmis oluyosun.. sen kendine saygi duymadikca cok ezilirsin ;)

canım kusura bakma ama bu konuda tecrübeli biri olarak sana diyebilirimki yol yakınken dön böyle devam edemez şimdiden böyleyse yarın birgün evlenince hiç düşünemiyorum seni kendine güveni olmayan bir erkekle nereye kadar devamedebilirsinki kıskançlıgında bi sınırı vardır yani allah yardımcın olsun
:50:

hiç düşünme, ayrıl, şu yazdıklarını okuyup da ayrıl demeyecek bir insan evladı yoktur..
sana resmen boynundan ip geçirilmiş bir evcil hayvan muamelesi yapıyor, ne demek ya, sen bir insansın, 1 saat evden çıkmak için izin istiyorsun (çok saçma, izin istemen bile saçma) ve sana küfür ediyor, cehennem zebanisi gibi, dağlara taşlara...

böyle bir kaçıkla ne yapmayı düşünüyorsun ya, tamam belki maço erkeklerden hoşlanıyorsundur, seni kıskanması hoşuna gidiyordur ama kadınların artık bazı şeylere dur deme vakti çoktan geldi ve geçti.. anneannemin annesi zamanından kalmış bu adam. sana çoooooook çektirir. çok şükür evlenmemişsiniz hemmen kurtul bundan..

Arkadasim sen kendine ne yapilmasina izin verdiginin farkinda misin?
Sen onun kölesi misin? Bir de izin aliyorsun üstelik o sana küfür gibi cevap verdikten sonra sen birde özür diliyorsun.
Yapma bunu kendine, sana böyle davranmasina izin verme.
Tamam ciftler birbirlerine haber verebilir ama izin almak denemek?
Evden cikarsan anne ben gidiyorum diyip giderken elin oglu kim oluyorda ben ondan izin istiyorum.
Bence o sana mesaj atip veya arayana kadar hic bir sey yapma, özür dilesin ve bundan sonra degissin, böyle biriyle ömür gecmez!

Valla canım ben senin yerinde olsam sevgilimin bana bu şekilde davranmasına izin vermem. Benimde 4. yılına girmiş bir ilişkim var ne sevgilim ne de ben birbirimizden birşey yapmak için izin istemiyoruz. Bir yere gideceksek haber veririz. Zaten hayatımızı etkileyecek birşeyse oturur beraber karar veririz. Ayrıca sevgilin terbiye sınırlarını fazlasıyla aşmış. Ne yapmışsın ki sana küfür ediyor? Buna neden izin veriyorsun? Ayrıca hatalı olduğun birşey yok ki özür dileyesin.

Bence ilişkini gözden geçir. Birincisi sevgilinde sana karşı en ufak bir saygı kalmamış. İkincii gerçekten kızmışsın darılmışsın kırılmışsın umrunda değil. Asla arama ararsa da yüz verme ve aynı hareketi bir daha tekrar edecek olursa (küfür, saygısızlık v.s.) bunun geri dönüşü olmadığını ve ilişkinizi noktalamak için bir saniye bile düşünmeyeceğini söyle. Kendinden bu kadar taviz verip, saygısını yitirirsen daha kötüleriyle karşılarsın.

Adam size küfür ediyor ve siz o adamın kalbinde olduğunu düşünüyorsunuz!
Gülsem mi ağlasam mı?

Çok merak ediyorum ananızdan babanızdan bu kadar izin aldınız mı???
Onlar size hayır dediğinde peki deyip oturdunuz mu...
Kınamıyorum kızım var...Allah akıl fikir versin ne diyeyim...
Daha sevgiliyken küfür yediğiniz adamdan ne beklersiniz bilmem...

1yere giderken ne diye izin aliyorsunuz ki ? haber verin sadece ,
ama siz boyle alistirmissiniz , boyle , gider...
Siz Boyle yaptikcada o da kendini 1sey zannediyor ,
kufuru eden o , ozur dileyende sizsiniz . anliyamadim ,
koyun tavrinizi gec olmadan ,
ben olsam evliligi dusunmezdim boyle 1 adamla,
simdidedn boyleyse
evlenince kapatir sizi eve , perdeyi acmaniza izin vermez :)
ne diyim daha ..

en bastan çok sımartmıssın sen bir bireysın onun köleis değil
dıaşrı çıakrken izin alman gerekmez hadi evlısınız izin alıyosunzu veya haber verıyosunuz ok
evd eyalnız kalacak cunku etkılenecegı ıcın paylaşırsınız ama o bıyerde sen bıyerde
her halt ıcın ızın almak kadar scama bişey bılmıyorum
siz kendınızı ezdirdiğiniz sürece o size s.ktri de çeker tepenizede cıkar
aşık labılırsın sevıyo olabılırsın ama sana olan saygısını her zaman muhafaza etmelı sen bır ınsansın ınsan
kadın olman onun boyundurugu altına gırecegın anlamına gelmez nokta

Back
X