• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbindeyim Ama Aklında Degilim

neden suçunuz olmadığı halde özür diliyorsunuz ki sonuçta hatası olan o.
ben olsam kapatırım telefonu 3-5 gün hiç açmam o beni merak etsin derim...
üstüne düştükce böyle yapmaya devam edecek nazlı olan taraf siz olun.

Cok seviyosun inaniyorum ama karsindaki kisi sana deger vermiyor canim.. cok üzücü bisey bu..
Sen iyi niyetliligini kullaniyor bence. o sana soruyormu hic disari cikarken? yada bisey yaparken? senin sadece sevgilin o!
Annen baban sorumlu suanda senden! onlar izin verdikce ona pek bisey düsmez bence. simdi böyleyse evlenince nasil olur?
Camdan baksan kavga cikar belkide dayak yersin! sonucta disari cikabilirmiyim diye sordugunda bile küfürlü karsilik geliyo..

Demesi kolay biliyorum ama bence sende onu arama ve istedigin gibi disari cik arkadaslarinla vakit gecir, hem ozaman okadar cok düsünmezsin onu!

Ben de bu ilişki de izin alma olayıı anlamıyorum kim ki yani izin alınacak. Koskoca birey iki taraf da yani bir bayan kendi başına kiminle ne zaman ne şekilde dışarıya çıkacağını bilemeyecek kadar yetersiz ama sevgilisi olması konusunda yeterli mi oluyor yani nasıl bir mantık bunu çözemedim. Hem de daha evli bile olmadan sevgiliye bu kadar tabi olunmasını doğru bulmuyorum evlenince de artık sokağa çıkartmazsa bu yapıdaki erkekler hiç söylenmeylim bayanlar olarak bunu böyle baştan kabul eden bundan hoşlanan ayy beni kıskanıyor ne güzel diye sevinen biz bayanlarız gene.:19:

hiç hoşlanmıyorum bana böyle davranmasından kıskanmasınıda istemiyorum açıkcası
tamam seven insan kıskanır evet ama bu derece de olmaz ben annemden babamdan izin almıyorum
kendi kararlarımı verebilirim bunu ona da çok söyledim
ama her seferinde kavga gürültü..
çok seviyorum ama çok bunaldım bazen diyorum kapatayım şu telefonu atayım bi köşeye açmayayım
çıldırsın anlasın ama ben biliyorum onu anlamazki kalbim kırılmışta kapatmışım telefonu
sen benden soğumuşsun istemiyosun sevmiyosun anladım ben seni ihanet ettin biliyorum ya tamam kapat kır hattını hatta ama
bil seni çok seviyorum ben hep sevdiğimden yapıyorum gibi mesajlar atıcak eskiden biliyorum.
hiç sevinmiyorum böyle yapmasına hiç :/

bi an geçmişimi okuyorum gibi geldi. kardeşimle bile dışarıya çıkmazdım çıkma dediğimde aah aah ne aptallık!! :20: o tabi her yere giderdi istediğinde zaten istemiyosa ben hayır dediğimde gitmezdi sadece. bende sıkılmazdım evde oturmaktan. Şimdi ne aptalmışım ya diyorum bu adam çıkıyo ediyo sen evdesin hangi akla hizmet? seni sevicekse böyle hapsederek sevmesin. şimdi bakıyorum kooca bi grubumuz vardı onlardan kopmuşum ünide bile gezmedim yani düşün. zamanı geri alsam aynılarını yapar mıydım? ASLA! ilk aşkdı bilmem neydi ya gözümüz görmüyodu bişeyleri. aklım başıma geldiğinde iş işten geçmişti tabi. artık ben şunu yapıcam ben bunu yapıcam diyorum. adamı alıştırmışım izin almaya sormuyosun da yani diyo. gelmişim kaç yaşıma anne babamdan izin almıyorum senden mi alıcam dedim nihayet dedim. olsa olsa bi durum olduğunda sana DANIŞIRIM sadece diye de belirttim. şimdi benim yaptıklarımı yapanları uyarıyorum ne kadar dinler ne kadar dinlemez bilemem tabi :34: erkeği böyle tepene çıkarmaya gerek yok. öyle bi gün gelir ki bazen, bu adamla evlensen bile konuşcak birini aradığında etrafında kimseyi bulamazsın. mesaj falan atmayı bırak peşinden koşma o kadar eminsen eğer sabret biraz eminim zordur ama sabret. eve falan da kapatma kendini arkadaşınla çık gez dolaş zamanı geçir evde oturup mesaj atar mı atmaz mı diye sen çıldırırken onun ruhu duymuyo bunu bil.

ruhunun duymadığına eminim zaten
evet alıştırmışım izin alıcam garantisiyle bakıyor bana hadi izin almadım diyelim
beni onu aldatmamla suçluyor anlamıyorum onu hiç ne yapmaya çalışıyor hiç bilmiyorum
en yakın arkadaşıyla 1 ay önce felan denk geldik biraz konuştuk bana seni çok seviyor hep bu yüzden yapıyor
korkuyor kaybedicem hata yapıcak diye hep korkuyor diyor anlamıyorum hiç
ben ona hata yapmıyorum zaten yapmamda
zaten öyle bir karakterim yok istesemde yapamam
başkası olursa ilişkimi bitiririm zaten hiç düşünmem
seviyorum onun dediklerini yapmayınca kavga ediyoruz
kavga etmekte istemiyorum
kaç kere konuştuk bu konuyu ama yine aynı tas aynı hamam utanmasa bana saat vericek o derece yani
bu durumdan çok sıkıldım böyle yapmasını istemiyorum
onunla bu konuyu nasıl konuşucam hiç bilmiyorum
kavga etmek istemiyorum
çünkü çok hassasım herşeyi kafama takarım çok üzülürüm ağlarım hep
bunlar olsun istemiyorum :14:

seni böyle asiri kiskanmasi seni cooook seviyor anlamina gelebilir, ama bununki artik sevgi degil, piskopatliktir. sen sana nasil si.. lafini demesine izin veriyosun? kendine gel.. aranizda mutlaka saygi olmali yoksa ilerde cok canin acir.. belkide senin hosuna gidiyodur seni böyle asiri kiskanmasi. ama mantikli düsün bi.. her ananin kizi güzeldir.. tabiki sende cok özel bi insansindir ama senin baskasindan bi farkin yoktur.. herkezin kendine göre özel insani vardir hayatinda. ve seni böyle ezen bi insana yüz vermenle zaten kaybetmis oluyosun.. sen kendine saygi duymadikca cok ezilirsin ;)

her fırsatta sevdiğini belli eder bana upuzun mesajlar atar yanımdayken bir an olsun elimi bırakmaz hatta hep ona bakmamı ister erkek sinek konsa benden bilir öyle bir insan benimle evlenmeyi kafasına takmış tamam ben onu çok seviyorum 1 yıldır da birlikteyiz tabi bende onunla ciddi düşünüyorum
ama küfür etmesinden bu kadar kısıtlamasından herşeyi sorun haline getirmesinden ve en ufak olayda kavga çıkarıp triplere girmesinden nefret ediyorum
nasıl katlandım 1 sene boyunca bende inanamıyorum ama çok seviyorum onu aşırı derecede bağlıyım :(
karşıma alıp nasıl konuşmalıyım bilmiyorum
hep sorumluluklarını bil diyorum
bana kötü davranma artık üzme beni katlanamıyorum artık diyorum
böyle yapma en sonunda soğutucaksın kendinden diyorum ama yok
aynı tas aynı hamam bıktım artık bitmesini istemiyorum biliyorum bitse daha çok acı çekicem
ailem herkes biliyor onu babam bile biliyor ama onun düzelmesini istiyorum hemde çok nasıl yapıcam bunu nasıl :14:

neden suçunuz olmadığı halde özür diliyorsunuz ki sonuçta hatası olan o.
ben olsam kapatırım telefonu 3-5 gün hiç açmam o beni merak etsin derim...
üstüne düştükce böyle yapmaya devam edecek nazlı olan taraf siz olun.

inan ki bende böyle düşüyorum telefonu kapatıp 3 5 gün açmamak istiyorum
ama olmuyor elim telefona gidiyor acaba mesaj attı mı ? şöyle böyle
bir şekilde açılıyor o telefon :( aklımdan çıkmıyor
sadece artık kavgaların bitmesini anlayışlı olmasını istiyorum
çünkü son derece romantik bir erkek kendisi
binde bir yapar böyle şeyler morali bozuk diye düşündüm
ama benden saklamazdı
hem morali bozuk olsa benimle konuşmak isteyeceğine
küfür mü eder ?
bunun açıklaması nedir ? nasıldır
bu davranışlarının sebebi nedir bilmiyorum ?
sevmiyor diyeceğim ?
ama bana benimle evlenmek istediğini söylüyor sürekli
ailesiyle tanıştım o benim ailemle tanıştı
yanımda 1 dakika elimi bırakmaz her fırsatta sevdiğini söyler
ama güvensizlik ve saygısızlık bu aralar almış başını gidiyor çok sıkıldım çok :19:
ama çaresiz gibi hissediyorum kendimi
nasıl konuşmalıyım ne gibi cümleler kurmalıydım da düzeltmeliyim onu bilmiyorum hiç bilmiyorum
:41:

Kendin etmiş kendin bulmuşsun.
Bir cümle var biliyor musun?
"Yüz verirsen ayıya, gelir sı..ar halıya"
Aynı o hesap olmuş.
Haklı olduğun halde özür dilemek? Üstelik onun bu kaba davranışının üstüne özür dilemek?
Sen ezik misin canım?
Ya da bir ayıbın mı var da onun tüm istediklerini yapmaya çalışıyorsun?
Ne demek ya, izin almak !
O adamın egosunu düşünemiyorum ha... Vay bee!
İyice ezmiş seni. Bir de buna kıskançlık mı diyorsunuz? Pes............
Bu resmen psikopatlık.
Seni çok iyi sindirmiş canım. Tebrik ederim seni de ama. Kendini nasıl böyle hale getirebildin?
Bak bu tip adamlar, karılarını kapatırlar sonra ortalıkta dolaşan açık kadınlara bakarlar.
Emin ol bu adam seni bu kadar kısıtladığına göre, hemen "beni aldatıyosun" söylemlerine girdiğine göre,
bu seni aldatıyodur canım benim.
Korkmak lazım böyle adamlardan. Her haltı yerler çünkü.
Beni affet ama bir de tasma alıp hediye etseydin adama ya?
Aynı şey valla.
Ne bu canım, sen köpek misin? Tasmayla gezdirecek neredeyse.
Ay nasıl sinirlendim.
Ben senin yerinde olsam bu adama yol verirdim. Görürdü gününü.
Bak mesaj atarsa ararsa sakın açma cvp verme. 1 hafta cvp verme. Hatta hiç.
Bırak gönlünü alsın. Bir kendisi köpek olsun öyle kabul et. :19:

her fırsatta sevdiğini belli eder bana upuzun mesajlar atar yanımdayken bir an olsun elimi bırakmaz hatta hep ona bakmamı ister erkek sinek konsa benden bilir öyle bir insan benimle evlenmeyi kafasına takmış tamam ben onu çok seviyorum 1 yıldır da birlikteyiz tabi bende onunla ciddi düşünüyorum
ama küfür etmesinden bu kadar kısıtlamasından herşeyi sorun haline getirmesinden ve en ufak olayda kavga çıkarıp triplere girmesinden nefret ediyorum
nasıl katlandım 1 sene boyunca bende inanamıyorum ama çok seviyorum onu aşırı derecede bağlıyım :(
karşıma alıp nasıl konuşmalıyım bilmiyorum
hep sorumluluklarını bil diyorum
bana kötü davranma artık üzme beni katlanamıyorum artık diyorum
böyle yapma en sonunda soğutucaksın kendinden diyorum ama yok
aynı tas aynı hamam bıktım artık bitmesini istemiyorum biliyorum bitse daha çok acı çekicem
ailem herkes biliyor onu babam bile biliyor ama onun düzelmesini istiyorum hemde çok nasıl yapıcam bunu nasıl :14:

Bence çok büyük bir yanlışa doğru sürükleniyorsun.bu sende sevgiden öte bir alışkanlığa dönüşmüş.o sana senin verdiğin değerin yarısını vermiyor.ne demekmiş karışmak kimse kimseye karışamaz çocukmusun sen izin alasın.Böyle bir adamla çok emin konuşuyrm evlenilmez yazık edersin kendine.Bak sana bir örnek vereyim bir tanıdığım vardı.nişanlıyken onu camdan bile baktırmazdı nişanlısı,bir yere gidemezdi.evlendi o kişiyle bir konfeksiyonda çalışıyrdu oğlan,kızı da yanına işe sokturdu.aslında çalıştırmazdı da kendi yanında gözünün önünde diye çalıştırdı.her yere beraber giderlerdi kız tek başına pazara bile gidemezdi hep kıskançlık yapardı.hatta bir keresinde benim eşimden bile kıskandı onu neymiş bilgisayarda bişey yapıyorduk eşimle yan yana bir masada sandalyeye oturmuştuk kalabalıktık bayağa oturmaya yer kalmamıştı o da eşimin yanına yere oturdu diye kıza etmediğini bırakmamış eve gidince.onu sonraları dövmeye başladı en ufak şeylerden en son dövme nedeni tuttuğu takım yenildi diye akşam eşinden hırsını almış.Böyle insanlar psikopat ruhlu oluor.Sen şimdi yok artık o kadar da yapmaz diyorsundur.Yapar canm hiç güvenme.sana bişey söylimmi bir erkek değer verdiği kadına küfretmez.Ben sırf bana küfürlü bişey konuştu diye çıktığım çocuğu bıraktım.Saygısızlık değilde nedir bu.Bugün sana saygısı olmayan evlenince neler yapmaz .İyi düşün zararın neresinden dönersen kardır...

anne baba izin vermez baskıcı ebeveyn olur

sevgili izin (!) vermez ay seviyo ki kıskanıyo olur..

daha sevgiliyken bu kadar izin lafı saçma değil mi arkadaşlar ?

hadi nişanlı,koca bir yere kadar tamam da

ha bazen sevgiliye de bazı şeyler sorulur tabiki ama ben anneme bile dışarı çıkabilir miyim demeyi sevmiyorken elin adamından izin almaya çalışıp hakaret işitmek...

bu konu sahibinin kararı düşüncesi tabiki ama bana göre de yanlış.konu açıldıysa eleştiriye de açılmıştır heralde

hayır bazı üyeler ben size eleştirin mi dedim yardım edin dedim düzgün yazsana falan diyor da...

bence de ya aldatırsa diye bi adamın korkması için hemde 'durduk yere' altında birşey ararım ben ki muhakkak da çıkar!! insan özellikle kendi yaptığı bişey ya başına gelirse diye karşısındakini çok boğar nedense!! hadi bişey yapmıyo diyelim senden şüphe eden güvenmeyen bi adamla bi ömür geçirebilcek misin cidden? yarın bigün evlendiğinde sana da çocuğuna da zehir eder bu adam hayatını. sırf romantik diyede biriyle ilişki yürütülmez! saygı duycak sana , güvenicek!! adam bağrıyo küfür ediyo ve sen SEN özür diliyosun inanılır gibi değil! tamam bnde çok kapadım kendmi bilmem ne de o kadar da değildi! olamazdı da! sana bişey diyim başlarda arkadaşlarımla dışarı çıkmam, bişeyler yapmak istemem olay oluyodu başlarda dediğim bi 7 ay sonra yani hadi diyodum kıskanıo ama bir değil iki değil ve ben asla ama asla öyle sevgiliden izin alcak, onu dinlicek biri değildim faaldimde arkadaşlarımla devamlı bişiyler yapardık neyse patladım nihayet bende. beni bu kadar kısıtlayamazsın hakkın yok güveniyosan ne sorun yapıyosn dedim sağlam tartıştık öğrendim sebebini. geçmişte yaşadığı bi aldatılma olayıymış aldatılmış yani kardeşim dediği biriyle görmüş. ona da tmm dedim sabrettim gene biraz daha ama baktım ben sustukça o iyice abartıyo sonunda gene patladım başkasının yaptığı şey yüzünden beni kısıtlamaya hakkın yok hala bana güvenemiyosan şu an bitsin dedim. bunu dediğimde 1,5 yıl olmuştu. diceğim o ki bi kuyruk acısı vardır bunun yada kendi karıştırıyo bişeyler. ayrıca herşey sevgi değil. otur bi objektif düşün bu adamla evlendiğini. eve hapsettiğini, dışarı çıktığında küfür kıyamet kavga ettiğini. sonra isterse dünyanın en romantik ortamını hazırlasın nereye kadar? bir değil iki değil nasıl kabulleniceksin? evlenince bişeyleri bitirmek çok çok daha zor ama böylede bir ömür geçmez emin ol! o yüzden arama sorma ve çıkmak istediğinde güvenmiyosan bitsin demeyi de bil! seviyosa güveniyosa düzelicektir yoksa zaten bırak gitsin! uzun oldu ama aklımdan geçenleri yazmadan da edemedim.

anne baba izin vermez baskıcı ebeveyn olur

sevgili izin (!) vermez ay seviyo ki kıskanıyo olur..

daha sevgiliyken bu kadar izin lafı saçma değil mi arkadaşlar ?

hadi nişanlı,koca bir yere kadar tamam da

ha bazen sevgiliye de bazı şeyler sorulur tabiki ama ben anneme bile dışarı çıkabilir miyim demeyi sevmiyorken elin adamından izin almaya çalışıp hakaret işitmek...

bu konu sahibinin kararı düşüncesi tabiki ama bana göre de yanlış.konu açıldıysa eleştiriye de açılmıştır heralde

hayır bazı üyeler ben size eleştirin mi dedim yardım edin dedim düzgün yazsana falan diyor da...

hiçbir kadın nişanlısından kocasından bile bu şekilde bir saat dışarı çıkabilir miyim izni almaz.. bu ilişki değil.. saçmalık.. komik bir evcilik oyunu.. maalesef erkeğin ultra dominant kadının da ultra sinik olması gerektiğini sanan iki küçük çocuğun evcilik oyunu.. umarım bu erkekle daha fazla sürdürmez ve umarım bu erkek başka bir kadının da başını yakmaz..

Back
X