Kalbiyle Dili Aynı Değil...

Kimse takılmamış ama ben şuna takıldım,siz arkadaşlarınızla gitmek isteseniz bu neden sorun oluyor ? Kavga kıyamet neden oluyor ? Siz kendisinin sözüne itaat etmek zorunda mısınız ?
itaat etmek istemediğim için kavga kıyamet olur zaten :)

itaat etmek istemediğim için kavga kıyamet olur zaten :)

O zaman bence eşiniz haksız.Ben ilişkilerde çifte standarta karşıyım.Kendisi istemiyorsa kendisi de gitmeyecek,hatta ima da etmesin madem bu kadar katı bu konuda.Bence sorunu yanlış yerde arıyorsunuz,en başta bu çifte standart için kavga kıyameti ben koparırdım,yine de ilişki dinamiğiniz nasıl bilmiyorum tabii.

Keisnlikle doğru... Samimi olduğuna inanmıyorum. Ben de her zaman açık olmaktan yanayımdır,nasılsam öyleyimdir mesela.

Bu daha ne ki? Nelere nelere karşı gelmedim ki ben. :) İnsan doğru bildiğinden geri durmayacak hiçbir zaman.

Keisnlikle doğru... Samimi olduğuna inanmıyorum. Ben de her zaman açık olmaktan yanayımdır,nasılsam öyleyimdir mesela.
onun karakteri oyle demek, oldugu gibi kabul etmek lazim bence.. boyle durumlarda iyi yonlerine bak, arkadaslarin dedigi gibi acik aramaya calisma. aslinda senin soru sormanin nedeni hisettigin guvensizlik duygusu. ona sordukca o da faka basiyor, sen de o duygunu pekistirmis oluyor ve bu dongu boylece devam ediyor. kabullen ve elinden geldigince iyi yonlerine bak.

Eşim de ilk zamanlar haftasonu dışarı çıkınca yoruldum deyip erkenden eve gelmek isterdi. Eve geldikten kısa süre sonra da maç başlardı. Ben sonradan uyandım ve aşırı derecede sinirlendim. Kimi kandırıyorsun ya alemin akıllısı sen misin. Bir cinnete bakıyor... artık yapmaz böyle ergence hareketler

Ben bir sorun göremedim .Adamın bir yere gittiği yok zaten ne arkadaşlarıyla ne abisiyle durduk yere alınganlık yapıyorsunuz.

Arkadaşlarla olsaydı giderim demesine niye bu kadar içerlediniz anlamadım, madem bu kadar gitmek istiyorsunuz izin fln almaya calisip ikiniz gidin.
Sizinle vakit geçirmekten ayrı keyif arkadaşlarıyla geçirmekten ayrı keyif aliyordur. Durup durup kendinize üzülecek şey aramayın lütfen. Ilk başta sen olsaydın giderdim derken belki ciddidir ve siz gidemeyeceğiniz için sonrasında arkadaşlarımla olsaydı giderdim demiş. Hiç birşey yok şu cümlede, fazla açık arıyorsunuz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…