kalça ağrisi.cok kotuyum:(((

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar yururken sag kalca ustume sanki bicak saplaniyo.azcik belimede vuruyo.igne ilac kullanamiyorum.termofon faydasiz.varmi onerisi olan??

ben de de var hamilelikte oluyormuş..özellikle cok oturup kalkıca hiç dumayıp-benimgibi-iş yapınc oluyor..ara ara oluoyor ama dıkkat edıncegecıyo

Kizlar yururken sag kalca ustume sanki bicak saplaniyo.azcik belimede vuruyo.igne ilac kullanamiyorum.termofon faydasiz.varmi onerisi olan??

Bende de oluyor bu gibi ağrılar, ayakta fazla kalınca epey artıyo ağrı. Ya kalçamda, ya sağ bacağımda... Hatta bacağımın bazen ağrıdan uyutmadığı geceler bile oluyor, ama bugünlerde biraz hafifledi çok şükür. Hamilelikte olur diyor herkes, fazla yorulmamak, dinlenmek lazım ama extra bir yöntem ben de keşfedemedim henüz...

ben de de var hamilelikte oluyormuş..özellikle cok oturup kalkıca hiç dumayıp-benimgibi-iş yapınc oluyor..ara ara oluoyor ama dıkkat edıncegecıyo
Cok oturur cok kalkarim.hamileyim ama işten hic kacmam.fazla oynakliktan diye tahmin etmistim bende:) ayniymisiz.

Gecmis olsun insallah hamilelikle birlikte agrilarda sona erer.

Benim hamileligin ilk ayindan var bu agri
hatta ilk hamilelik belirtisindendi
ve son 2 aydir ozel bolgemde var ayni agri basinc yapiyor resmen...sanjrsin kesiyorlar orayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…