KALCA AGRISI !!!! YARDIM LUTFEN!!!

Mucizemkalbim

oglummm biricigim sabirsizca bekliyorum seni
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
447
228
18
41
Selamlar 23 haftalik hamileyik cocugun cinsiyeti erkek.. sag kalcamda felaket bir agri var ve yurumeyi nerdeyse imkansiz kiliyor.. ayni durumda olan var mi?? siz ne yaptiniz?? bu arada magnezyum kullaniyorum faydasini goremiyorum..

Selamlar 23 haftalik hamileyik cocugun cinsiyeti erkek.. sag kalcamda felaket bir agri var ve yurumeyi nerdeyse imkansiz kiliyor.. ayni durumda olan var mi?? siz ne yaptiniz?? bu arada magnezyum kullaniyorum faydasini goremiyorum..
Benimde 21 haftalıkken başladı kalça agrısı batmadı ama Sımdı Allah'a şükür arada oluyor magnezyumun faydasını sonradan gördüm ılk zamanlar görmemiştim doktorunla konus yönele magnezyum dozunu arttırabilir

Can'ım kalçam o kadar ağrıyor ki ikisi birden ben dönüp koltuğa bakıyorum acaba orda mı kaldı diye. Malesef her gebelik farklıymış kızımda hiç ağrımamıştı. Sağ sakin kucağımıza alalım yavrularımızı

Kalçam değilde bel ağrım vardı. Magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum hafifledi sanki.

Can'ım kalçam o kadar ağrıyor ki ikisi birden ben dönüp koltuğa bakıyorum acaba orda mı kaldı diye. Malesef her gebelik farklıymış kızımda hiç ağrımamıştı. Sağ sakin kucağımıza alalım yavrularımızı

Ay gece gece hiç gülesim yoktu :)))

Niye komik mi buldnuz cok siddetli bir agri ceken bilir arkadas hakli

Acısına elbette saygı duyuyorum derdini anlatirken verdiği örnek çok hoşuma gitti okadar .
Ayrıca güldüģüm kişi benim kötü niyetle yazmadigimi ve neye güldüģümü anlamış ve ne güzel cvp yazmış sana ne oluyor ? Git sabah sabah sinirimi bozma

Ooo benim de hep oluyordu o haftalarda. Kalça kemiğim sızlıyordu, yürüyemiyordum. Dün de mutfakta çok ayakta kaldım hafif sızladı kalça kemiğim yattım hemen.

Acısına elbette saygı duyuyorum derdini anlatirken verdiği örnek çok hoşuma gitti okadar .
Ayrıca güldüģüm kişi benim kötü niyetle yazmadigimi ve neye güldüģümü anlamış ve ne güzel cvp yazmış sana ne oluyor ? Git sabah sabah sinirimi bozma
Cok felaket bir agri oldugu icin bu tepkiyi verdim kusura bakma ileri gittiysem ama inanin o kadar kotu bir agri o an icin ben sizinle ayni moda giremedim.. aslinda evet komiktir ama ben rahat olmadigim icin ve hayatimi zorladigi icin o an tepkim farkli oldu.. kusura bakma benim tek derdim burda ayni durumda olan arkadaslarla tanisip dertlesmek ve cozum bulmak... allah herkese yardimci olsun...

Ayni agriyi yasadim.benim de oglan da olmadi.simdi kizimda oldu.yururken aksak yurudum.magnezyum iyi geldi.ben yat yatmaya bagliyorum

Back
X