- 18 Mart 2017
- 587
- 746
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun Teşekkür ederimÇaresi çözümü var merak etme ,derecesine göre tedavi değişir ama çaresi var geçmiş olsun
Umarim geçer ne bilim içim içimi yiyor siz Bandaj mi kullandinuzÜzülmeyin bir yakınımızda vardı. Çok basit yöntemlerle düzeldi. Çift bez takmak gibi. Ya da ortopedi malzemeleri satan yerlerde protez gibi bişey var. Geçiyor yani. Kızımda çıkıklık yoktu da kalça kemiği oluşmamıştı. Yine de kemik oluşurken çıkıklık olmasın diye doktor bi alet verdi kullandık. Sıkıntısız atlattık. Korkmayın annesi.
Aynen onun gibi bişey. Plastozot kalça abdüksüyon aleti.Umarim geçer ne bilim içim içimi yiyor siz Bandaj mi kullandinuz
Bende şu anda 2 bez tedavisi uyguluyorumGeçmiş olsun. Ben de kalçam çıkık doğmuşum geç fark edildiği için de 3 kez ameliyat oldum şu an yürümem de herhangi bir sıkın yok. Sizinki erken fark edildiği için ameliyatsız tedavisi olur diye düşünüyorum kardeşimde de vardı erken fark edildiği için kalın bezlenerek tedavi oldu.
Endişe etmeyin öyleyse Allah' ın izniyle düzelir. Dermansız dert değil çok geçmiş olsun tekrarBende şu anda 2 bez tedavisi uyguluyorum
Çok sagolunEndişe etmeyin öyleyse Allah' ın izniyle düzelir. Dermansız dert değil çok geçmiş olsun tekrar
Evet bu da var. Doktor kesinlikle gevşek de olsa kundaklamayın dedi.Cift bez takin ve kalca- bacak kismini kundaklamayin.
2,5 aylik oldugu icin cok sIkinti olmaz, 6. Aya kadar duzelir dikkat ederseniz.
Hemen cektir cnm erken teşhis çok önemliKacinci ayda usg cekiyorlar.benim benegimde bir ucuk aylik birsey demediler
Kundaklandı yapmıyorum zaten öğrendiğim den beriEvet bu da var. Doktor kesinlikle gevşek de olsa kundaklamayın dedi.
Anladım geçmiş olsun. Düzelir ama merak etmeyinKundaklandı yapmıyorum zaten öğrendiğim den beri
Bizim ki de 62 58Geçmiş olsun. Bizde bu hafta yaptırdık. 61-59 ölçtüler.İki taraf arasında fark 10 dan azsa endişelenmeye gerek yok dediler.