Çocuk Hastalıkları kalça cikikliginda dok önerileriniz ıst avr yakasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melegimibekliyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
325
35
118
Bebeğinin ilk dok kontrolünde tek bacağından ses geldiğini bir aylık olunca ultrason çektirmemi istedi bende geç kalkmadan bir uzman görsün istiyorum nekadar çabuk teşhis edilirse tedavi kısa sürüyormuş yardin edebilirmisiniz kizim 17 gunluk

Bakirkoyde Gazi Zorer var siddetle tavsiye ederim.Su an yedi yasinda olan oglumda dort aylikken her iki bacaktada asiri cikik tespitinden sonra tanistim kendisi ile halen yillik duzenli kontrollerimiz var erken teshis cok onemli kesinlikle alaninda cok iyi tavsiye ederim...

Öncelikle ilginiz için teşekkürler gazi bey düşündüğüm doktorlar arasında memnun kalmanıza çok sevindim oğlunuz bandajlami düzeldi birde ultrosonu cektiripmi gidigim kendimi cekiyo

Rica ederim biran once iyilesirsiniz ins.Oglum 7 ay pavlik bandaj kullandi su anda hicbir sikintisi kalmadi cok sukur kaldiki cok ileri idi bizim durumumuz erken farkedilmesi cok buyuk sansiniz olmus.Gazi beyin her turlu aleti cihazi kndi muayenehanesinde var kendisi cekiyo merak etmeyin Allahin izni ile geciyor ...

Yardımın için teşekkürler gazi beye gittik maşallah subannallah bebegim kalca gelişimini tamamlamış sorun kalmadi ama bundan sonra dikkat edicez tasirken bezlerken filan rabbim butun evlatları annelerine bagislasin tekrar tesekkurler

Back
X