Sivilceli Ciltler Kalcamda Bas Vermeyen Sivilceler Cikiyor ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ihihi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
I

ihihi

Ziyaretçi
kızlar benim kalçalarımda kocaman sivilceler cıkıyo ama baş veremıolar ve 2 3 gün gitgide büyüyüp sonra kendi kendilerine sönüyolar ama cok acı çekiyorum ve izleri kalıo çok kötü bi görüntü.. gitmediğim doktor kalmadı kimi kıl dönmesi dedi bi kaçı da frankül teşhisi koydu ama verdikleri ilaçlar hiç fayda etmedi..bana yardımcı olun nolur artık bıktım:çok üzgünüm:

kimsenin bi fikri yokmu yada benımle aynı durumda olan :(

benim arkadasda da bunun gibi bir sorun var..kollarinda cikiyor ve izler oyle kaliyor..oda haftalardir cilt uzmaniyla gorusmeyi bekliyor..anlayabiliyorum seni..uzulme mutlaka bir caresi vardir..

tsk ederim arkadaslar ilgilendiğiniz için umarım bunun bi çaresini bilen wardır yoksa çıldırıcam gerçekten kendimden nefret etmeye basladım:(

kızlar benim kalçalarımda kocaman sivilceler cıkıyo ama baş veremıolar ve 2 3 gün gitgide büyüyüp sonra kendi kendilerine sönüyolar ama cok acı çekiyorum ve izleri kalıo çok kötü bi görüntü.. gitmediğim doktor kalmadı kimi kıl dönmesi dedi bi kaçı da frankül teşhisi koydu ama verdikleri ilaçlar hiç fayda etmedi..bana yardımcı olun nolur artık bıktım:çok üzgünüm:

canım tam olarak tedavisi varmıdır bilmiyorum ama çok dar pantolonlar giyme haftada bir de kese yapmayı dene çok fazlada oturma bakalım belki faydalı olur.

ya canım doktora gitmedim ben ama benim de popomda hep sivilceler çıkıyo kızarıklık oluyo bazen pürüzsüz oluyo bazen de kıpkırmızı oluyo ya ben de hiç çaresini bilmiyorum gerçi hiç aramadım çaresini ama geçmesini çok isterdim..

kizlar benim bir arkadasim $u banyoya dökülen deniz tuzundan almis sirttaki sivilceleri icin,baya bir düzelme olmus, belki kalcaya da faydali olabilir kese falan atarsaniz...

kizlar benim bir arkadasim $u banyoya dökülen deniz tuzundan almis sirttaki sivilceleri icin,baya bir düzelme olmus, belki kalcaya da faydali olabilir kese falan atarsaniz...

normla sivilceler değil dimi arkadasındakiler canım? yane benımkıler bas veremıo ve içerde büyüyo .. onuda denerim yapmadığım sey kalmadı zatenki:çok üzgünüm:

bendede oluyor ama dikkat et ne zamanlar oluyor ona göre çözüm bul ben dikkat ettim ve adet dönemlerimde oluyor adet bittikden sonra bebegimin pişik kremleri var dermatop az birşey kortizon içeriyor ondan sürüp yatıyorum çıplak vaziyette geçiyor birdahaki dönem yine aynı uygulama oluyor

kalcadada kil dönmesi oluyormu ya bazen bendede oluyor cok acili ama kendiliginden gidiyor :bbo:

bendede oluyor zorlayıp sıkmaya çalışıyorum ve genelde acıta acıta sıkıyorum sonrada kötü bi görüntü oluşturuyor. doctora gittim sivex verdi bide pamuklu çamaşır giy dedi.Sivex hiçbir işe yaramadı ama pamuklu çamaşır giymek biraz da olsa azalttı sivilceleri :8:

Merhaba ben de 2 ay önce evlendim ve evlendikten sonra sadece kalçamda ve kollarımda sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı ama sivilce gibi değil de çıban gibi etrafı kızarık başı olmayan bir şeyler dokununca ağrı hissi veriyor ve iki üç gün sonra geçiyor fakat izleri kalıyor randevu bulamadığım için doktora da gidemedim şu anlık acaba böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda?

Back
X