- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #5.661
burdan bayağı bişey yedirmiş gibi duruyola bu hamile kalsa leblebi yutmuş gibi görünür
kimin eli kimin şeyinde belli değil o ona ordan dayamış klipte de gülşen muratı ....... cümleyi de en seviyeli bu hale getirebildim yani
ay böyle diyorum ama üzülüyorum da onlara ya ne bilim ünlüerin hayatı da hayat değil valla
yese bile göbegıne gitmez ki onun vücuduna yayılıryayılsa keske de biraz toplansa ama işte
hacı bizim gayemiz herkesin elini atınca olabilecek şeyler ama maalesef olmayınca boş boş durup geyiğe sarıyoruz
Gülşen değil biz ölmüşüz aslında yazık la bizesabah kalk ders yap gece geyik yap yat.
Okumasaydım işim olmasaydı evlenseydim kafayı yerdim tek başıma evde herhalde
evdeyiz ama en azından bi gaye ( pek hoş olmasada) var yani :26:
pembe özcanı kaçırdı şimdi sıra muratta
Zaten demen gibi bizim dilimize vuruyoray y,ne bastı bana afakanlar.Bugün memurlar nete bi gireyim dedim ne var ne yok girmez olaydım bir tane iyi haber olmazmı ya biride desin alımlar iyi oalcak bişi olacak
Hacı benim dediklerim işin esprisi yoksa çok evlilik isteği olsa bu yaşa kadar zaten evlenirdikdur bakalım kariyer yapacağız ekmeğimizi kazancağız diye senelerdir çabalıyoruz sonucuna ulaşabilecekmiyiz
hhahaha özcanı özledim ya rüyama gelmiyo artıkama unutmasını yerini doldurmasını da biliriz
ya o siteye bakma bence.ordakilerin cogu bir garip ya begenmıyorum hiçZaten demen gibi bizim dilimize vuruyoray y,ne bastı bana afakanlar.Bugün memurlar nete bi gireyim dedim ne var ne yok girmez olaydım bir tane iyi haber olmazmı ya biride desin alımlar iyi oalcak bişi olacak
Hacı benim dediklerim işin esprisi yoksa çok evlilik isteği olsa bu yaşa kadar zaten evlenirdikdur bakalım kariyer yapacağız ekmeğimizi kazancağız diye senelerdir çabalıyoruz sonucuna ulaşabilecekmiyiz
sibelin kemikleri iri ama bence ya.hepsi bir değilki bu aşırı yayıflık takıntısı var ama mesela sibel can okadar parası oyu buyu var ama hep kilolu bi zayıflıyamıyor kadın yahu
senin şu üzgün ifadelerine bitiyorum ya
ya o siteye bakma bence.ordakilerin cogu bir garip ya begenmıyorum hiç
sibelin kemikleri iri ama bence ya.
omzu falan geniş yani ne bilim istese de cok zayıf olamaz mesela.
vayyySibel can monaco da şato almış
yarın da kenan imirzalıoglundan bahset o da benım adamımher gün biriyle
tamam çok zayıf olamaz belki ama geçen konuşuyolardı yüzü yusyuvarlak bişey olmuş hepten bi garipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?