Kaldığımız yerden devam :)

Yawrum sen istemedikten sonra gelseler kaç yazar.Hatta ailene söyle hiç zahmet etmesinler gelmekle.Başta akraba işi sakat zaten.Eminim ailende istemiyordur.Kensini yıpratmana değmez

ailen ne diyor canım bu işe şoka girdim yaa
Oyyy rengina senin ailen ne diyor bu duruma. çok sıkıntılıymış. Bdvde kavga etmezsin bence herkes sana hak verir bunda.
benim babam cok katıdır bu işlerde kızlar zaten önceden sinyallerini vermişti dayım babama. babam sinirlendi bayagı kızdı falan ama orada bir şekilde kapandı konu.
hatta bir kez yine gelmişti dayım beni sordu annem de okuyor sınava hazırlanıyor meslek için dedi dayım da sen geç o işi diyor anneme çalışmasın evlendirelim diyor resmen yani ben orada agzımı acsam kesin kovardım onları ama sinirlendim çıktım ordan.

e annen baban karşıysa kendi kendilerine çırpınsınlar canım sende istemedikten sonra ne yapabilirlerki

Hiiç sinirini bozma kuzum.Ailen gerekli cevabı veriri sen muhatap bile olma bu konuda.

Yawrum sen istemedikten sonra gelseler kaç yazar.Hatta ailene söyle hiç zahmet etmesinler gelmekle.Başta akraba işi sakat zaten.Eminim ailende istemiyordur.Kensini yıpratmana değmez

kuzum zaten öyle orası ama babam kesin kovmaktan beter eder onları sonra aramız bozulacak onlarla.
oysa cok iyiyiz yani aileler olarak birbirimzle.
onlar da bu samimiyetten güç aldı sanırım.

bir de zorluyorlar öyle yok yok istersiniz ne olacak sanki diye ve bunu bana kuzenım söyledi söylemese haberimiz dahi olmıcaktı ben daha bizimkilere demedim ama

aman kötü olucaksanız olun hiç sevmediğim işler ya bu devirde akraba evliliğide nedir arkadaş

Hiiç sinirini bozma kuzum.Ailen gerekli cevabı veriri sen muhatap bile olma bu konuda.

e annen baban karşıysa kendi kendilerine çırpınsınlar canım sende istemedikten sonra ne yapabilirlerki

ya ben sınava 2 ay kalmışken bu işerle ugrasmak istemiyorum
düşünseler zaten kafam bu kadar yogunken böyle yapmazlar. ne bilim içime sıkıntı düşürdüler.

biz istemedikçe sürekli gelip gidecekler böyle eminim

baban veya annen desin biz başkasıyla evlendiricez falan diye :26:

aman kötü olucaksanız olun hiç sevmediğim işler ya bu devirde akraba evliliğide nedir arkadaş

bizim sülalede zaten bir tek bunlar sıcak bakıyor akraba evliliğine hatta abimi de kendi kızlarına düşünmüşler ya kuzen söyledi de şok oldum gecen

bizim sülalede zaten bir tek bunlar sıcak bakıyor akraba evliliğine hatta abimi de kendi kızlarına düşünmüşler ya kuzen söyledi de şok oldum gecen

of gerçekten çok sinir bozucu canım yaa ama sende benim gibisin biliyorum ben olsam evden kovardım heralde dayıysa dayılığını bilsin

Kuzum bu adımı atarak aranızın bozulmasına sebep olan onlar.Bu gibi işlerde maalesef güzel sonuçlar çıkmıyor.Artık sen aramız bozulacak diye üzülmektense bunu kabullenmelisin eskisi gibi olamaz.Baban kovmasa dahi istemediniz,bu iş olmadı diye gönül koyacaklar

Öyle sürekli gelip gidemezler.Kesin ve net konuşun.Hatta gerekiyorsa baban konuşsun.
Sana düşen kafayı bu olaylara takmamak.Sınavına az bi zaman kala kendini derslerine dahada ver kafanıda bu şekilde oyalarsın

of gerçekten çok sinir bozucu canım yaa ama sende benim gibisin biliyorum ben olsam evden kovardım heralde dayıysa dayılığını bilsin

valla ben kendime hakim olamam diye korkuyorum zaten. ya hiç çıkmam yanlarına ya da cıktıgımda sayıp dökerim

bugün hiç ders calısamadım zaten sorma ya
bu bir de benim onları 2.engelleyişim. kuzen söylüyorum ama dinlemiyorlar diyor.
zaten bozulacak aramız orası belli. onlar aileler arası samimiytten olumlu sonuc cıkacagını sanıyorlar ara bozulmasını hiç hesaba katmıyorlar eminmki.

yorumuma bişey demedin yine yazıyım baban açık açık konuşsun bence...

hmm şu mesele. geçen sene de aynı muhabbet olmuştu dimi. istemiyorum desene kuzum babana ya. o gereken cevabı verir.:26:

ya kuzum kusura bakma sayfanın en altında kalmıs yorumun görmemişim
babamın haberi bile yok ki ben kendim buradan engellemeye calısıyorum gelmelerini. zaten haberli gelseler muhtemelen kovacak babam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…