Kaldığımız yerden devam :)

nolsun 23 nisana gittik cok sıcaktı yüzüm yandı ya hala da acıyor 4 saalik uykuyla duruyorum biraz tarihe bakabildim basım agrısından
sen ne yaptın

Ben de tüm gün evdeydim,epey soru çözdüm. Yarın da konu tekrarı yapim diyom ama bakalım.

Bi gerginlik var üstümde.

Aman olduk da poh yedik.

Olsun olsun öyle deme en azından bahanen var atanamadım diye. Benimkiler mezun olayım diye gözümün içine bakıyo artık, hala da veremiyorum dersin tekini, üstüne bi de ikinci üniversite belasına bulaştım ondan haberleri de yok Sonum hayrolsun artık

aynen kendisi diyor tv kapatınca aklıma gelmiyor diye normal görmek değil midir sence bu

aynen kendisi diyor tv kapatınca aklıma gelmiyor diye normal görmek değil midir sence bu

ekstra sinirliyim zaten suan
şu kuzen meselesi. diğer dayımın ogluyla konusmus bu kuzenım o da demiş sonucta akrabasınız iyi olur git konus rengiyle diye

ya ben sinirlerime gercekten hakim olamıyorum artık

şu kuzen meselesi. diğer dayımın ogluyla konusmus bu kuzenım o da demiş sonucta akrabasınız iyi olur git konus rengiyle diye

bence hala aklı sende o kuzenin. yapışkan çıktı desene

ewett

bitkiciyimm aktarcılık bi nevi

Ooo iyiymiş.

Ay katil edecek bu çocuk beni,sıktı artık.

:44::44::44::44: aklıma gelmiyo canımda hamilelere catlamaya karsı zeytinyağı öneriyolar daha cok e vitamini içeriyo diyee

Denemekten bi şey çıkmaz 7 kilo verdim brkaç sene önce, o sıralar bu kadar hızlı vermek çok hoşuma gitmişti ama şimdi çatlakları gördükçe üzülüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…