- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #5.941
ya ben ondan değil kuzenıme sinirliyim ya bana mesaj atmıs nıye biz olmayız? sevgilin olmasa olmaz mıydık sabahtır onunla ugrasıyorum
bugün kociş izinliydi onla gezdik falan ondan
sen napıyon la,hiç gözükmüyon.
yok be.porsiyonları küçülttüm ve spor yaptım her gün.
ya rengo baban bilmiyor mu ? biliyosa neden pasif ? babam öldürür benim ya.:26:
hee ondan yani.
ya ben ondan değil kuzenıme sinirliyim ya bana mesaj atmıs nıye biz olmayız? sevgilin olmasa olmaz mıydık sabahtır onunla ugrasıyorum
Valla gaza geldim şimdi.Ama ben çok pis boğazım yaa özellikle fast food gördüm mü dayanamıyorum
ya kuzum bilmiyor bilse zaten kimbilir neler olur
öyle pasif kalır mı babam gibi biri
ya benim 16 yasımdan beri peşimdeben de öyleyim ama tartı çok acımasız.
sıktı ama artık ya,senin bi an evvel nişanlanman lazım ya ! ya da bu mevzuyu açacaksın.adam psikopat,5 yıllık sevgilin var senin.
neeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyben sana dün yazmıştım dimi
ya benim 16 yasımdan beri peşimdebu yaza ınallah nişanlanmak ıstıyorum zaten
ya ben salagım safım hiç böyle tahmin etmiyorum cabuk inanıyorum ya
istemem yan cebime koy diyormuş ailesini bahane ediyomuş canımama ben olsam hiç takmam baban istemedikten sonra ne fayda hoş istese ne olur sen istemedikten sonra konuşup dursunlar
kuzum onu takmıyorum ben bana söyledıklerı canımı sıkıyor sacma sapan seyler söylüyor yazma dıyorum kovuyorum yok yazıyor daha
ailem sevgilime karsı gelse ne yapacakmısım falan böyle pikolojik baskı yapar gibi. sanane dıyorum yıne susmuyor.
offf ya çok sinirannen bimiyormu sevgilini :26:
kuzum onu takmıyorum ben bana söyledıklerı canımı sıkıyor sacma sapan seyler söylüyor yazma dıyorum kovuyorum yok yazıyor daha
ailem sevgilime karsı gelse ne yapacakmısım falan böyle pikolojik baskı yapar gibi. sanane dıyorum yıne susmuyor.
Rengo yeminle kuzenin temiz bi dayağı hak ediyo.
Kurbik hoş geldin.
biliyor...
aynen ya delirtti beniRengo yeminle kuzenin temiz bi dayağı hak ediyo.
Kurbik hoş geldin.
sabahtan beri resmen tabiri caizse agzına........ama anlamıyor ya anlamıyor.Kuzenine sert çık biraz. tersle sürekli, ama fena tersle, kibar kibar konuşma..
nişanlanıcam diyince bişey demiyor heralde babanın haberi varmı :18:
Bence de sevimli oldu.
kurbik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?