Kaldığımız yerden devam :)

ay o konunun sahibi burada
kız biz erkek değiliz senın konunda esinlendik sonra bıze de sapık deme

yahu rastgele gördüm konuşmanızı siz ne saçmalıyorsunuz yeniii üye olan bişey soramazmı başına bişey gelemzmi yani nedir bu herkesin yeni üye olmuş acaba doğğrumu falan tespitleri biz önce içimizdeki yanlışları bulalım allah aşkına kandırılmama bile tuhaf acabamı yalan söylüyor olabilirmi diyosunuz ne çıkarım varda yalan söyliyim akıl alıyorum onda bile süphe duyuyorsuınuz

cok vardır kkda ya

böylelerinden her şey beklenir valla:26: ama konu sahibi de daha yenı uye olmus buraya ne ara konustun da fece verdın

neden böyle bi ön yargınız var çoğunuzun yeni üye olan birşeyler sorup yazamazmı ayrıca çokta yeni değilim bi sorununu paylaşamazmı yeni üye olan biri siz benden şüphe edeceğinize içimizdeki erkeklerden şüphe edin benim ne çıkarım olabilirki allah allahh ya

onu ben dedim cowgirl değil önce bir üslubuna dikkat et.
yeni üye olmuş daha siteyi yeni öğreniyorken keşke vermeseydi facesını anlamında söyledik.
yani sana çamur atmadık sana dadanan sapık için konustuk
tam okumadan tartısmaya girme istersen.

ya hu tartısmaya mı geldin sen?
biz seni koruduk burada yüz ifdelerimiz görünmüyor diye sana camur mu attıgımızı sandın?kim sana sorununu yazamazsın dedi ayrıca

Allahım iyice sinirlendım ya

Son düzenleme:

birincisi ben bir senedir bu siteyi takipediyorum malum üye olunmadanda derdine deva okuyabiliosun herşeyi soru soracağım için üye oldum bu iki yeniüyedeolmadım yine bayağı oldu bugün olmuşum gibi konuşmayın belliki benişm fake olduğumu düşünmüssünüz ama düşündüğünüz gibi değil malesef sırf derdime yardımcı olun diye yazdım herşeyde kötü niyet aramayın

ya hu tartısmaya mı geldin sen?
biz seni koruduk burada yüz ifdelerimiz görünmüyor diye sana camur mu attıgımızı sandın?kim sana sorununu yazamazsın dedi ayrıca

Allahım iyice sinirlendım ya

eğer gerçekten dediğin gibiyse tabiki kusura bakma okadar saçma insan varki şurda yeni, üye olmuş zırt vırt inanmıyolar buna anlam veremedim size patladım kusura bakmayın

Allahım yarabbim ya hu kim senden kötü niyet aradı arkadasım ne diyorsun sen delli ettin benı burada ya
kim sana fake dedı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…