- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.821
anacım arada gelip yokluyorum sizi, bi susmadınız.. konudan konuya konudan konuyaa..
Zengin koca isteyene en güzel tarif bende.... İşin sırrını bilmek lazım
Tamam la söylüyorum ben erkekim
aaa ne tesadüf bende
anacım arada gelip yokluyorum sizi, bi susmadınız.. konudan konuya konudan konuyaa..
Aaaa cidden ona hiç dikkat etmemiştim:44: Zaten o kadar endişelenilecek bi şey de yok anlattığı şeyde ama epey korkmuş. Bilemedim başından itibaren tuhaf. Ama bahsedilen şahıs da kesin sapık haniKimbilir kaç kişi daha ciddiye alıp eklemiştir
Neymiş neymiş?
anlat hele sırrını
zengin koca diyince koştun hemen hacı nolüüz
cok vardır kkda ya
böylelerinden her şey beklenir valla:26: ama konu sahibi de daha yenı uye olmus buraya ne ara konustun da fece verdın
yahu rastgele gördüm konuşmanızı siz ne saçmalıyorsunuz yeniii üye olan bişey soramazmı başına bişey gelemzmi yani nedir bu herkesin yeni üye olmuş acaba doğğrumu falan tespitleri biz önce içimizdeki yanlışları bulalım allah aşkına kandırılmama bile tuhaf acabamı yalan söylüyor olabilirmi diyosunuz ne çıkarım varda yalan söyliyim akıl alıyorum onda bile süphe duyuyorsuınuz
Şaka la şaka.. Bulsam ben bulurdum. O kadar uğraştım dermişim (amanın asıl bu şaka) Ne uğraşıcam onlar uğraşsaydı... :86::86::86::86:
neden böyle bi ön yargınız var çoğunuzun yeni üye olan birşeyler sorup yazamazmı ayrıca çokta yeni değilim bi sorununu paylaşamazmı yeni üye olan biri siz benden şüphe edeceğinize içimizdeki erkeklerden şüphe edin benim ne çıkarım olabilirki allah allahh ya
onu ben dedim cowgirl değil önce bir üslubuna dikkat et.
yeni üye olmuş daha siteyi yeni öğreniyorken keşke vermeseydi facesını anlamında söyledik.
yani sana çamur atmadık sana dadanan sapık için konustuk
tam okumadan tartısmaya girme istersen.
zengin koca diyince koştun hemen hacı nolüüz
ya hu tartısmaya mı geldin sen?
biz seni koruduk burada yüz ifdelerimiz görünmüyor diye sana camur mu attıgımızı sandın?kim sana sorununu yazamazsın dedi ayrıca
Allahım iyice sinirlendım ya
birincisi ben bir senedir bu siteyi takipediyorum malum üye olunmadanda derdine deva okuyabiliosun herşeyi soru soracağım için üye oldum bu iki yeniüyedeolmadım yine bayağı oldu bugün olmuşum gibi konuşmayın belliki benişm fake olduğumu düşünmüssünüz ama düşündüğünüz gibi değil malesef sırf derdime yardımcı olun diye yazdım herşeyde kötü niyet aramayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?