- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.861
sağol kuzum ama olsun bosver cidden siz geyiğe dönüninşallah bulursun şifanı rengina kimsenin arkasından konuşmaz gönlünü al lütfen
Biz burda ne üyeler gördük belki sende erkeksin ne bilicez hem bu topiğe gelip kafana göre saydıramazsın git konunda takıl burda geyik yapıyoruz seni ciddiye aldımızıda nerden çıkardın
Recom niye çıkıyosun gel
al geyiğinide başına çal derdim var diyorum geyik diyor ya kusura bakmada ben bana dokunan her lafıın arkasında dururum sende erkeksin o zman nerden bilicez ne bu suçlamalar yahu erkekler yüüzünden tüm kadınlar karşındakine erkek gözüyle bakıyor kafama göre saydırmadım ayrıca bana söylenen bi suçlamada kendimi savundum senin ciddiye almana ihtiyacım yok sen kimsinki beni ciddiye alıcak mertebede bi insanmısın bilgin olmadığı konuda yorum yapma herkes işine baksın hadiBiz burda ne üyeler gördük belki sende erkeksin ne bilicez hem bu topiğe gelip kafana göre saydıramazsın git konunda takıl burda geyik yapıyoruz seni ciddiye aldımızıda nerden çıkardın
Recom niye çıkıyosun gel
inşallah bulursun şifanı rengina kimsenin arkasından konuşmaz gönlünü al lütfen
sağol canım
iyi geceler kuzum
iyi geceler canım sana da
kızlar ortamınız bozulmasın ben sinirlerime hakim olamıyorum bazen lütfen devam edin siz
al geyiğinide başına çal derdim var diyorum geyik diyor ya kusura bakmada ben bana dokunan her lafıın arkasında dururum sende erkeksin o zman nerden bilicez ne bu suçlamalar yahu erkekler yüüzünden tüm kadınlar karşındakine erkek gözüyle bakıyor kafama göre saydırmadım ayrıca bana söylenen bi suçlamada kendimi savundum senin ciddiye almana ihtiyacım yok sen kimsinki beni ciddiye alıcak mertebede bi insanmısın bilgin olmadığı konuda yorum yapma herkes işine baksın hadi
al geyiğinide başına çal derdim var diyorum geyik diyor ya kusura bakmada ben bana dokunan her lafıın arkasında dururum sende erkeksin o zman nerden bilicez ne bu suçlamalar yahu erkekler yüüzünden tüm kadınlar karşındakine erkek gözüyle bakıyor kafama göre saydırmadım ayrıca bana söylenen bi suçlamada kendimi savundum senin ciddiye almana ihtiyacım yok sen kimsinki beni ciddiye alıcak mertebede bi insanmısın bilgin olmadığı konuda yorum yapma herkes işine baksın hadi
Arkadasım Allah askına gider misin ya?
ben seni suclamadık aksine savunduk o sapıga kızdık diye kac kez yazdım hala nasıl suclandım diyorsun sen?
baskasına snirlenip buraya catmak da nedir ayrıca?
ne halt ettik de yazdık adını te Allahım ya
ya siz neden her üye olana kim bilmiyoruz falan tarzı konuşuyosunuz yahu nesi garip geldi konumun burda herkese mesaj atan birine saflık işte aldandım geyiğe okdar kaptırmışsıınızki yaşamın gerçeklerinden olabileceklerinden kopmuşsunuzYa bırakın ya kim olduğunu bile bilmiyoruz konusuda çok garip geldi bana zaten sallayın
Arkadasım Allah askına gider misin ya?
ben seni suclamadık aksine savunduk o sapıga kızdık diye kac kez yazdım hala nasıl suclandım diyorsun sen?
baskasına snirlenip buraya catmak da nedir ayrıca?
ne halt ettik de yazdık adını te Allahım ya
ya siz neden her üye olana kim bilmiyoruz falan tarzı konuşuyosunuz yahu nesi garip geldi konumun burda herkese mesaj atan birine saflık işte aldandım geyiğe okdar kaptırmışsıınızki yaşamın gerçeklerinden olabileceklerinden kopmuşsunuz
Nerden bildinbak gördüğünn gibi geyik bölümündesin hadi gerçek hayatına dön bizi geyiğimizle başbaşa bırak inatla hala burdasın
lafım sana değil bana erkekmisin nesin diyen arkadaşa birbirinizi savunmayın alah aşkına ya
lafım sana değil bana erkekmisin nesin diyen arkadaşa birbirinizi savunmayın alah aşkına ya
yaş 0-10 sende gerçekten hadi bak işinehayatıda bukdar dalgaya alma boğulursun bi gün
Ama sen kışkırtıyorsun, hani sanki biri birşey yazsada tartışayım diye bekliyorsun..
valla hiç doğru yere gelmedin burda herkes son noktada zaten şurda iki konuşup kafa dağıtıyoruz buraya gerginlik getirme lütfen kimse art niyetli olacak halde değil sakin ol biraz sinir yaratma
sitede polemik yapmak ban sebebidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?