Kaldığımız yerden devam :)

kuzum ben bakındım da anlamadım ya sen o mesajı hangi topiğe yazmıstın buraya mı:26:
ya canım buraya yazdığım tek budur kişi ile ilgili.Forumdan birisine isim vermeden istediğin yorumu yap kısmı varya oraya benim yazdıklarımı okumuştur.amannnnn istediğini yapsın.bin kişi bu kişiye yorum yaptı orada ne hikmetse beni buldu sataşacak sataşsın sıkıntısı gider.
forumda polemik yapmak ban sebebidir:37:
gelde anlat

kızım hasta mısın bir derdin varsa bana özelden yaz.Ben daha bir kez bile senin albümlerine yorum yapmadım.Biri sordu kimdi muhabbeti dönen diye olayları yazdım.İstediğim yorumu da yaparım.Sen tek tek benim yazdıklarımı mı bulup topladın okudun kıyamam o kadar zahmete girmeseydin.seninle ilgili düşüncelerim net terbiye görgü durumun çok zayıf.Sürekli gösteriş ispat çabasındasın.Ve bence çok mutsuzsun.yoksa ne diye paranı kocanı ispatlamaya bu kadar instagram misali albüm açardın.Dediğim gibi senin albümüne şahsına hiç yazmadım.Yazanda tek ben değilim şu koca forum da 100 üye vardır en az senin hakkında yazan.bir bana sarman ilginç safir.Bana sarmak için resmen yer aramışsın.Hadi yolun açık olsun tatlım.git sende istediğin arkadaşınla geyikte beni çekiştir falan.Ne olacak bunlar geyik muhabbeti güler geçerim ben.:21:

:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Çok kalamıcam,bi taciz edip gideyim dedim.:27:
nereye hemen be:37:
ya canım buraya yazdığım tek budur kişi ile ilgili.Forumdan birisine isim vermeden istediğin yorumu yap kısmı varya oraya benim yazdıklarımı okumuştur.amannnnn istediğini yapsın.bin kişi bu kişiye yorum yaptı orada ne hikmetse beni buldu sataşacak sataşsın sıkıntısı gider.

gelde anlat

anladım canım

kızlar pardon cevap vermek zorundaydım daha yazarsa özelden yazacağım mecbur geyikte tartışma çıkaranını ilk kez gördüm

Boşver albunea sen benim paylaştığım elbiselerden birini seçsenee anket gibi bişi yapıyorum ona göre alıcam elbisemi :1:

suan yasayan en yaşlı kişi 179 yasındaymıs duydunuz mu :26:

Ya geyiğe geliyoruz 2 dk ortama bak. :19: Valla depresyona bağlarım şimdi görürsünüz, herkesi kaçırırım :27:

Back
X