Kaldığımız yerden devam :)

Annem ve bibi bir dedi, stillex iki, üçüncü elbise de şu an seninle beraber iki oy oldu:1:
Bir benim tarzım değil ama güzel ben iki ile üç arasında kaldım baya en son üçüncünün rengini çok beğendim onu dedim.Eğer bel kıvrımına güveniyorsan iki seni gecenin yıldızı da yapar.Dekolte yeri çok hoş.

noldu yine yaa, ne güzel yazışıyoruz burda... neyse.. ben başka mecralarda bi takılayım, durulunca yine gelirim...

kızım hasta mısın bir derdin varsa bana özelden yaz.Ben daha bir kez bile senin albümlerine yorum yapmadım.Biri sordu kimdi muhabbeti dönen diye olayları yazdım.İstediğim yorumu da yaparım.Sen tek tek benim yazdıklarımı mı bulup topladın okudun kıyamam o kadar zahmete girmeseydin.seninle ilgili düşüncelerim net terbiye görgü durumun çok zayıf.Sürekli gösteriş ispat çabasındasın.Ve bence çok mutsuzsun.yoksa ne diye paranı kocanı ispatlamaya bu kadar instagram misali albüm açardın.Dediğim gibi senin albümüne şahsına hiç yazmadım.Yazanda tek ben değilim şu koca forum da 100 üye vardır en az senin hakkında yazan.bir bana sarman ilginç safir.Bana sarmak için resmen yer aramışsın.Hadi yolun açık olsun tatlım.git sende istediğin arkadaşınla geyikte beni çekiştir falan.Ne olacak bunlar geyik muhabbeti güler geçerim ben.:21:

ben oyle basıt seylerle ugrasmam.. senın hastalıgına gercekten uzuldugum ıcın yazdım bu kadar ıcerleme, dert etme kendıne daha kotuye doner, bı tavsıye de bulundum sana sadece

Amaan ne bileyim, hiç bakmıyorum isimlere :27: Belki de yanlışlıkla ona basmıştır. Konu değişsin diye bi şeyler yazıp duruyoruz ama baksana takan yok :52:

evet yanlıslıkla verilmiş olabilir:6:

hakikaten kızlar ya tartısma bitsin lütfen valla benim kafam kaldırmıyor artık
:96:

Son düzenleme:
Üfff ne oluyor burada

Burda güllünür eğlenilir yeri gelir depresyonun dibine girilir yeri gelinir cünüp edilir ama asla tartışma olmaz :19:

Ne konuşma yaptım bee tamam tamam alkışlamayın :27::27:

Yaa kızlar boş verin polemiği, bugün ilk defa bi denemeden 90 puan aldım. :nazar::nazar::nazar: Çok mutlu oldum öyle böyle değil hele dünkü moral bozukluğunun üstüne ilaç gibi geldi resmen. :8: İnşallah böyle devam eder. :21::21:

Üfff ne oluyor burada

Burda güllünür eğlenilir yeri gelir depresyonun dibine girilir yeri gelinir cünüp edilir ama asla tartışma olmaz :19:

adamın dibisin hacı :72:

ben de dün ayarı kaçırdım biraz ama haksız bir durumla karsılasmıstım:27: bünye saldırı pozisyonuna geçti elimde değil:27:

ben oyle basıt seylerle ugrasmam.. senın hastalıgına gercekten uzuldugum ıcın yazdım bu kadar ıcerleme, dert etme kendıne daha kotuye doner, bı tavsıye de bulundum sana sadece
hadi canım kolay gelsin daha zeki uğraşlar bul kendine.Ben mizah yoluyla bir albüm açtım, tüm forumca güldük açtığım albüme.Galiba asıl yaran hala oradan.Keşke sende bize katılıp güleydin.Eğlendik geçtik.Ben direk polemiğe girmem öyle yollar bulurum ki ne cevap verebilirsin ne huzur bulabilirsin.burası polemik yeri değil.Ben zeki ve daha gün görmüş görgülü kişilerle tartışmayı severim.Ki bir seviyesi olsun tartışmanın.Daha asla cevap bekleme kendi kendine yazar çabaladıkça komik duruma düşersin.

adamın dibisin hacı :72:

ben de dün ayarı kaçırdım biraz ama haksız bir durumla karsılasmıstım:27: bünye saldırı pozisyonuna geçti elimde değil:27:

Hacıcan haklı isen konuş ona bişey yokta

Dışarıdaki mevsunun gelinip burada halledilmesi ne ola.Özel mesaj niye var.

Ay zaten abuk subuk hallerdeyim buraya kafa dağıtalım diye geliyoruz :52:

Ben az biraz kafayı yiyorum sanki ya ay allahım her pıka gülmeye başladım :9:

evet yanlıslıkla verilmiş olabilir:6:

hakikaten kızlar ya tartısma bitsin lütfen valla benim kafam kaldırmıyor artık
:96:

Üfff ne oluyor burada

Kusura bakmayın kızlar ben cevap vermek istemiyorum ve belirttim özel mesaj yaz diye bu kişiye.Daha da yazmayacağım yeter aman ya bu nedir.

canım benım 200. sayfaya gıt bakıyım bı dunkı olaya nasıl anlam verıceksın

kusura bakma insanlar haklı
kimsenın senın malında paranda pulunda guzellıgınde gozu yok allah dahada cok versın ama sen ınsanların ınadına ınadına resım koymaya devam edıp altınada kocış mociş yazarsan ti ye alınmayıda göze almışsın demektır:19:

hadi canım kolay gelsin daha zeki uğraşlar bul kendine.Ben mizah yoluyla bir albüm açtım, tüm forumca güldük açtığım albüme.Galiba asıl yaran hala oradan.Keşke sende bize katılıp güleydin.Eğlendik geçtik.Ben direk polemiğe girmem öyle yollar bulurum ki ne cevap verebilirsin ne huzur bulabilirsin.burası polemik yeri değil.Ben zeki ve daha gün görmüş görgülü kişilerle tartışmayı severim.Ki bir seviyesi olsun tartışmanın.Daha asla cevap bekleme kendi kendine yazar çabaladıkça komik duruma düşersin.

Allah yardımcın olsun.. ben sana ıyılık dıledıkce yazdıgın su komık seylere bak.. sen kımsın kı ben senınle huzur bulayım.. ben Allah sana huzur versın dıye dua edıyorum bugun kı hastalıgın yuzunden uzuldugunu anlayarak, ama senın gıbı ınsanların bunu anlaması gercekten zor..

Hacıcan haklı isen konuş ona bişey yokta

Dışarıdaki mevsunun gelinip burada halledilmesi ne ola.Özel mesaj niye var.

Ay zaten abuk subuk hallerdeyim buraya kafa dağıtalım diye geliyoruz :52:

Ben az biraz kafayı yiyorum sanki ya ay allahım her pıka gülmeye başladım :9:

ay hacı valla bız kadını haklı bularaktan konustuk :4:ama o direkt ne sacmalıyorsunuz dıye girdi:ssz: ee dünkü moral bozuklugu üstüne geldi bir de:30: var gerisini sen düşün:27:

Kusura bakmayın kızlar ben cevap vermek istemiyorum ve belirttim özel mesaj yaz diye bu kişiye.Daha da yazmayacağım yeter aman ya bu nedir.

Sen özel mesaj atarsan mecbur oradan cevap verir :31:

kimsenın senın malında paranda pulunda guzellıgınde gozu yok allah dahada cok versın ama sen ınsanların ınadına ınadına resım koymaya devam edıp altınada kocış mociş yazarsan ti ye alınmayıda göze almışsın demektır:19:

Allah bilir ya şu bekretçi abla gelse beni topa tutar :60: :60: olmuyor işte :60: dilimize dolanıyor bazı şeyler:27:

ben hayatım boyunca kocıs lafını kullanmadım kullanmam da.. anlamadıgım hayatınız da ıyı bı karı koca hıc mı gormedınız??

ay hacı valla bız kadını haklı bularaktan konustuk :4:ama o direkt ne sacmalıyorsunuz dıye girdi:ssz: ee dünkü moral bozuklugu üstüne geldi bir de:30: var gerisini sen düşün:27:

Bende o konu hakkında kötü bir şey dendiğini hatırmaıyorum.Ki biz burada çok konunun kritiğinide yaparız.Belkide en savunulan üyeydi burada :1: oda en atarlısı çıktı.:27:

Salla yawruu yaa amann kafamızda bin tane dert zaten:31:

Back
X