Kaldığımız yerden devam :)

mune temizlemiş ortalığı inş. bidaha burda böyle şeyler olmaz 2 gündür bezdik gidin arkadaşın kozunuzu başka yerde paylaşın

tg mi kendi yaptığın deneme mi:44:

bizim için gece yeni başlıyor

napalım bacım yokki kocişkomuz sarılalım filmler izleyelim filkmler çevirelim içimiz koftileşmiş bizim 80 yaşındaki nenem gibi olmuşumçGözlüğüm nerede evladım diye dolanıcam yakında ortalıkta

cazibemiz seni mest etti demek

bence de ya cıkıp ders calısayım ben de bari

zalım tarih tekrar ediyorum ediyorum bitmiyor namıssız

Tarih tam bir baş belası.Seviyorumda ama tekrarı bıraktığın an nankör bi ders

iygeceler kızlar, şu ne derler ivezler oluyo ya, miik uçan zımbırtılar, bilgisayaraın etrafındalar ekrana konup duruyorlar. bende uslak peçeteyle ancak yakalayabiliyorum.. nerden çıktı bunlar yoktu daha önce napmak lazım acep

canım tarihle ilgili hafızayı güçlendirecek akılda çıkmayacak süper yöntemlerim var, benim öğrencilerde çok işe yarıyor.netlerde en iyi benim branşımdan çekiyor çocuklar... yazayım buraya kullan dua et...

ya sizin de böyle gıcık olduğunuz ciddi anlamda görünce sinir olduğunuz bi ünlü kişisi var mı :26:

sinek ilacı sıkın yarın canım ya baska bilmiyorum

ya sizin de böyle gıcık olduğunuz ciddi anlamda görünce sinir olduğunuz bi ünlü kişisi var mı :26:

demet akalın çağla şikel

keşke ben yakınında olsam, ben anlatsam ama burdan idare et.. 1. yöntem; çağrışım yöntemi: özellikle aklında tutamadığın şeylerin ismini bişeylere benzet.. Örneğin istiklal mahkemelerinin kurulduğu illerimi aklında tutmak istiyosun "kask pıde" ve şöyle düşünüyosun kaskı takmış bir pideci, güvenlik! için kask takmış... pide taşıyor... harfleri istiklal mahkemelerinin kurulduğu illeri simgeliyor..
Yada Germiyan oğullarının kurulduğu il kütahya ya , aklında tutamıyosun diyelim ki, germiyan oğulları çok gergin. geriliyo geriliyo geriliyo ve küt diye kırılıyo, küt kütahya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…