- 20 Ocak 2010
- 47.016
- 173.903
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.141
mune temizlemiş ortalığı 
inş. bidaha burda böyle şeyler olmaz 2 gündür bezdik gidin arkadaşın kozunuzu başka yerde paylaşın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembikim tripcanım nirdesın![]()
Bibbiii kedii atsana![]()
sen nerdesın bu saate kadarmune temizlemiş ortalığıinş. bidaha burda böyle şeyler olmaz 2 gündür bezdik gidin arkadaşın kozunuzu başka yerde paylaşın
![]()
yaa burda ki muhabbetleri okuyordum :26: neden burası böyle oldu ki neşemiz vardı ne gizel konuşuyoduk bis![]()
sen nerdesın bu saate kadar
geri eski haline döner![]()
çok fazla takılamicam canım benimkiyle film izlicez![]()
Artık başka bahara
Uyku akıyor benimde gözmden![]()
cazibemiz seni mest etti demekfilm indiriyodum canım film izlicez ondan takılmıyayım dimiştim dayanamadım![]()
Artık başka bahara
Uyku akıyor benimde gözmden![]()
cazibemiz seni mest etti demek
bence de ya cıkıp ders calısayım ben de bari
zalım tarih tekrar ediyorum ediyorum bitmiyor namıssız![]()
Yaa kızlar boş verin polemiği, bugün ilk defa bi denemeden 90 puan aldım.Çok mutlu oldum öyle böyle değil hele dünkü moral bozukluğunun üstüne ilaç gibi geldi resmen.
İnşallah böyle devam eder.
![]()
bizim için gece yeni başlıyor![]()
cazibemiz seni mest etti demek
bence de ya cıkıp ders calısayım ben de bari
zalım tarih tekrar ediyorum ediyorum bitmiyor namıssız![]()
napalım bacım yokki kocişkomuz sarılalım filmler izleyelim filkmler çevirelim içimiz koftileşmiş bizim 80 yaşındaki nenem gibi olmuşumçGözlüğüm nerede evladım diye dolanıcam yakında ortalıkta
Tarih tam bir baş belası.Seviyorumda ama tekrarı bıraktığın an nankör bi ders![]()
canım tarihle ilgili hafızayı güçlendirecek akılda çıkmayacak süper yöntemlerim var, benim öğrencilerde çok işe yarıyor.netlerde en iyi benim branşımdan çekiyor çocuklar... yazayım buraya kullan dua et...
ya sizin de böyle gıcık olduğunuz ciddi anlamda görünce sinir olduğunuz bi ünlü kişisi var mı :26:
sinek ilacı sıkın yarın canım ya baska bilmiyorumiygeceler kızlar, şu ne derler ivezler oluyo ya, miik uçan zımbırtılar, bilgisayaraın etrafındalar ekrana konup duruyorlar. bende uslak peçeteyle ancak yakalayabiliyorum.. nerden çıktı bunlar yoktu daha önce napmak lazım acep![]()
ya sizin de böyle gıcık olduğunuz ciddi anlamda görünce sinir olduğunuz bi ünlü kişisi var mı :26: