Kaldığımız yerden devam :)

Senin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum.Fakat işte gel gör ki herkes bir başka

Yok sen dedinya gereksiz şeyler konuşun diye bende gereksiz şeyler konuştm

ben bu ara malım biraz her şeyi geç anlıyom millete espri açıklattırıyom arkamdan aptal sarışın diyolardır kesin sınavdan sonra geçer diye düşünüyorum bakalım

ben lisedeyken sınıf başkanıydım bana iyi davranın lan ilerde torpil falan lazım olursa elim kolum uzun

ben bu ara malım biraz her şeyi geç anlıyom millete espri açıklattırıyom arkamdan aptal sarışın diyolardır kesin sınavdan sonra geçer diye düşünüyorum bakalım

bacı yalnız değilsin ya
Bende bugünden beri ota bakoa gülüyorum hayra alamet değilya hadi bakalım

anladım da maksustan laf dinler gibi yaptım göze girmek için

O zaman senin ironiyi biz anlamadık

ahaha sana ayrı hayranım zaten ben

rengo ne mesutu laa aşk olsun
ya valla unutyom ya ömer miydi yoksa offf rezil oldum keske sti biliyor deseydin

Ne kıskancam be ne kıskancam ben bilmiyorum diyemi kıskancam beni demiyo diyemi yooo hiç kıskanmadım ki
kıskanmadıgını en fazla bu kadar belli edebilirdin tenks

Son düzenleme:
Gizz sen ne cok konusuyonnn :)))) ben simdi seni nasil etiketliyicem haniii mesajim ssana diye anlat bakem :)

Ohepsiyahgiyer

alıntılandığımda bildirim gelmiyor, neden acep. bi alıntalasanızzda. alıntılasakdamı saklasak, alıntılamasakdamı saklasak

ahaha sana ayrı hayranım zaten ben

rengo ne mesutu laa aşk olsun

ahh yawrrumm hemen de nasıl gönül alırmış

şimdi ne yazıyoz beğendiğimiz ünlüyümü yazıyoz...

bilmiyorum ki bişiler dönüyo ama bende tam anlayamadım

ben lisedeyken sınıf başkanıydım bana iyi davranın lan ilerde torpil falan lazım olursa elim kolum uzun

napcan ismimzin başına + koymamak için araya torpil mi oynatıcan tek ayaktamı tutmican napıcan

ya valla unutyom ya ömer miydi yoksa offf rezil oldum keske sti biliyor deseydin

kıskanmadıgını en fazla bu kadar belli edebilirdin tenks

Göör göör bade kimlere sıırını emanaet ediyorsun.Saymadığın başka erkek izmi kaldımı ahmet de bide belki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…