Kaldığımız yerden devam :)

Ders çalıştım zati ya coğrafya konularını bitirdim geriye bi vatandaşlık kaldı sanırım 2 hafta içinde onu da bitiririm. Sonrası bol bol soru çözümü artık.

tamam o zaman önce iş sonra oynaş mıydı neydi o :60::60:

şaka bir yana ben cıkayım alan dersi beni bekler :ssz:

tamam o zaman önce iş sonra oynaş mıydı neydi o :60::60:

şaka bir yana ben cıkayım alan dersi beni bekler :ssz:

Hee oynaşma kısmı için bekliyorum herifi :23:
Çalış kuzu bol bol sizin alan var bir de öğretmenlerin çilesi bitmez :ssz:

Ben mezun olmadım ya 2011 de bıraktım orayı sıkıldım çok :1:
Benim arkadaşlar falan 2013te mezun oldu işte koca okul arkadaşlarımı zor görüyordum farklı bölümlerden olunca :1:

aa aynı dönemin mezunu olacakmışız bak bırakmasan :27:

Hehe :1: Olsun yine de seni görmedim okulda bak tanıdık çıkmadık :27:
Binalar falan uzak kalıyordur belki :1:

binalar yakın olsa da bi fakültede bilmemkaç yüz ya da bin kişi okuyunca doğal olarak bi gördüğünü bi daha görmesen şaşmıyosun :27:

Ya çok kalabalık oluyor orası işte ben hiç takılmıyordum orda oturmaya yer olmuyordu. Ben yemeğimi alıp dışarıda geziniyordum tek tabanca :27:

ya bak şey vardı o ana cafe değil de ordan gidip sağa dönüyodun orda ufak bi kafe vardı ona gidiyoduk biz erken çıkıp yer kapıyoduk çok tatlı bi amca vardı başında :27:

ya bak şey vardı o ana cafe değil de ordan gidip sağa dönüyodun orda ufak bi kafe vardı ona gidiyoduk biz erken çıkıp yer kapıyoduk çok tatlı bi amca vardı başında :27:

Aaa tamam hatırladım bende oradan poğaça falan alıyordum :1:
Ya işte okul büyük olunca kimse kimseyi görmüyor :1: Bi de ben okulda fazla durmuyordum ders arası oldu mu eve gidiyordum hemen

Back
X