- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.701
kız öyle her yere açık açık yazmasana ben oranın mezunuyum bi bilen çıkcak şimdi![]()
Nerde çıkacak kızım bende orada okudum tanıdık manıdık yok yani koca yer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız öyle her yere açık açık yazmasana ben oranın mezunuyum bi bilen çıkcak şimdi![]()
Ders çalıştım zati ya coğrafya konularını bitirdim geriye bi vatandaşlık kaldı sanırım 2 hafta içinde onu da bitiririm. Sonrası bol bol soru çözümü artık.
Nerde çıkacak kızım bende orada okudum tanıdık manıdık yok yani koca yer![]()
tamam o zaman önce iş sonra oynaş mıydı neydi o
şaka bir yana ben cıkayım alan dersi beni bekler![]()
Hee oynaşma kısmı için bekliyorum herifi
Çalış kuzu bol bol sizin alan var bir de öğretmenlerin çilesi bitmez![]()
annaaa kız sen de mi kaç mezunusun ki![]()
Ben mezun olmadım ya 2011 de bıraktım orayı sıkıldım çok
Benim arkadaşlar falan 2013te mezun oldu işte koca okul arkadaşlarımı zor görüyordum farklı bölümlerden olunca![]()
aa aynı dönemin mezunu olacakmışız bak bırakmasan![]()
HeheOlsun yine de seni görmedim okulda bak tanıdık çıkmadık
![]()
Binalar falan uzak kalıyordur belki![]()
binalar yakın olsa da bi fakültede bilmemkaç yüz ya da bin kişi okuyunca doğal olarak bi gördüğünü bi daha görmesen şaşmıyosun![]()
Aynen bizim sınıfta kalabalık oluyordu ya bi ortak derse giriyorduk 100 kişiye yakın oluyordu
biz de... yoksa... yoksa...![]()
Sanmam aynı bölüm olduğumuzuMühendislikti benimki kızım
![]()
bize yakın mıydı fakültenizhani çok yakın olan
![]()
Benimki kütüphaneye yakındı
ahaha tamam biliyorumhep cafelerinde takılırdık
![]()
Ya çok kalabalık oluyor orası işte ben hiç takılmıyordum orda oturmaya yer olmuyordu. Ben yemeğimi alıp dışarıda geziniyordum tek tabanca![]()
ya bak şey vardı o ana cafe değil de ordan gidip sağa dönüyodun orda ufak bi kafe vardı ona gidiyoduk biz erken çıkıp yer kapıyoduk çok tatlı bi amca vardı başında![]()