- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #7.781
En üstteki koyu pembe tamam da bu maviler cıksss.Daha dişi renler istiyoruz diye Kazen e dadansak kadın dırdırından bütün forumu anında pembeye boyar mı acaba?
Etmez miyiz, çoğalalım ve kazene karşı kuşanalım
Ayy med çok güzelmiş keşke tüm forum böyle olsaymış.http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1270
mimar bölümünün renkleri çok hoşuma gidiyor benim..
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1270
mimar bölümünün renkleri çok hoşuma gidiyor benim..
Avlarımdan isimli albüm açmış Kazen , bizi de albüme zıpkınla avlanmış fotoğraflarımızla ekler artık napalımsevemedim ben bu renkleri :26: sorun bende de olabilir ancak bu hali daha çok göz yoruyor bence
Ayy med çok güzelmiş keşke tüm forum böyle olsaymış.
Bir ara yeni tasarım denemelerde yapılan morlu denemelerde çok güzeldi bence
Ben özel mesaj yazdım ama sallamadı beni
Aynı şeyi düşünüyorum, daha çok göz yoruyor..
shermin morlu da güzeldi evet
Keşke tercihli kullanım mümkün olabilseisteyen eski site tasarımıyla devam ederdi. Forumda konu okumak çok zor bence böyle . Kızma Kazen , kabul bizim gözler kusurlu olabilir , alışamadım ben bu haline
site yaa...
site yaa...
İyidir panpa kocişle horon oynamaya geldik şuanda su ter içinde sizlerleyimNaber bro ?
Bibi çok mutsuz yaptı bu renkler beni
Tolin mapısta, isyan çıkarsak mı senlen
Evet ya bunu da önermiştik aslında..En azından pro üyeler se.çebilse ne güzel olurdu:26:
Evet ya bunu da önermiştik aslında..En azından pro üyeler se.çebilse ne güzel olurdu:26:
İyidir panpa kocişle horon oynamaya geldik şuanda su ter içinde sizlerleyim
Off yaa sorma medcim ya hiç giresim gelmiyor kk ya napsak isyanı başlatsakmı tolinde gelsin önden onu sürelimortalığı bi karıştırsın biz gerisini hallederiz
Hımmm sadece prolar ayrımı da kötü olur öyle bir durumda. Ya hep ya hiçÜst yazı başlığı rengarenk bir panayır yazı bölümü yas ve hüzün gibi geliyor şu anda bana .
Med cim isyana teşvikten birazdan gri olursak şaşırma
Evet bu öneriyo ben sunmuştum keşke öyle olabilse hatta gül kurusu yapmıştım çoğu kimse beğenmişti bari öyle olsaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?