Kaldığımız yerden devam :)

Ayy med çok güzelmiş keşke tüm forum böyle olsaymış.

Bir ara yeni tasarım denemelerde yapılan morlu denemelerde çok güzeldi bence

Ben özel mesaj yazdım ama sallamadı beni

Aynı şeyi düşünüyorum, daha çok göz yoruyor..

shermin morlu da güzeldi evet

Ben özel mesaj yazdım ama sallamadı beni

Aynı şeyi düşünüyorum, daha çok göz yoruyor..

shermin morlu da güzeldi evet

Keşke tercihli kullanım mümkün olabilse isteyen eski site tasarımıyla devam ederdi. Forumda konu okumak çok zor bence böyle . Kızma Kazen , kabul bizim gözler kusurlu olabilir , alışamadım ben bu haline

Keşke tercihli kullanım mümkün olabilse isteyen eski site tasarımıyla devam ederdi. Forumda konu okumak çok zor bence böyle . Kızma Kazen , kabul bizim gözler kusurlu olabilir , alışamadım ben bu haline

Evet ya bunu da önermiştik aslında..En azından pro üyeler se.çebilse ne güzel olurdu:26:

İyidir panpa kocişle horon oynamaya geldik şuanda su ter içinde sizlerleyim
Bibi çok mutsuz yaptı bu renkler beni
Tolin mapısta, isyan çıkarsak mı senlen

Off yaa sorma medcim ya hiç giresim gelmiyor kk ya napsak isyanı başlatsakmı tolinde gelsin önden onu sürelim ortalığı bi karıştırsın biz gerisini hallederiz

Evet ya bunu da önermiştik aslında..En azından pro üyeler se.çebilse ne güzel olurdu:26:

Hımmm sadece prolar ayrımı da kötü olur öyle bir durumda. Ya hep ya hiç Üst yazı başlığı rengarenk bir panayır yazı bölümü yas ve hüzün gibi geliyor şu anda bana .

Med cim isyana teşvikten birazdan gri olursak şaşırma

Çok fena ya
Tolin garibim alıştı halay başlarını çekmeye

Müdüre falan götürelim konuyu bari ya, çok uyumsuz, göz yorucu, bi tuhaf..

Hani "en azından" diye şeyetmiştim

Biz anarşikliğe alışığız be shermincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…