- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #8.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahhaha işte benim ruh halim![]()
Ya bak bende bunu bilmiyordum ilk ışıklanan cadde antakya ise doğru bir mantık kurmuşsun![]()
Çok mantıklı, Hatay'ı ben de biliyordum ama hiç ordan bağlantı kurmak aklıma gelmedi, ben daha çok oradaki sanayiyi düşündüm ama yek yaa değildir dedim.![]()
Warum? Noldu ki? :26:
Adana yawrucan![]()
Moralim bozuk.:2::2:![]()
Denemem çok kötü bi poh olmaz benden.![]()
Bugünkü deneme sonrası ben de öyle hissettim ilk 1-2 saat sonra geçtiNapalım canımızdan kıymetli mi?
Ya o değil 12 milyar borcum var.Keşke okumayaydım.
Ya o değil 12 milyar borcum var.Keşke okumayaydım.
Ya işte bazen böyle mantık yürütüyorum bi tutuyor bi tutmuyor falan. Ama bu çok güzel bi bilgi antakya hakkında
Şimdi soruyla alakalı olarak google beye sordum da bu tarsusta kurulan küçük bi hidroelektrik santraliymiş fazla iş görmemiş asıl silahtarağa santrali olmuş iş yapan ama tabi kronolojik sıralamada ilk olarak tarsustaki geçiyor.
yemin ederim bıktım usandım ders çalışmaktan bilgi depolamaktan valla bırak kültürsüz olayım diyorum o derece![]()
Bende de borç var kuzu gelBoş ver sağlığımızdan değerli değil bizi değersiz hissettirenler utansın
![]()
Napcaz sedo yav ?![]()