Kaldığımız yerden devam :)

O zaman hepimizde gelsin. :37:

681581.gif

ahahhaha işte benim ruh halim:52:

Ya bak bende bunu bilmiyordum ilk ışıklanan cadde antakya ise doğru bir mantık kurmuşsun :29:

Çok mantıklı, Hatay'ı ben de biliyordum ama hiç ordan bağlantı kurmak aklıma gelmedi, ben daha çok oradaki sanayiyi düşündüm ama yek yaa değildir dedim. :27:

Ya işte bazen böyle mantık yürütüyorum bi tutuyor bi tutmuyor falan. Ama bu çok güzel bi bilgi antakya hakkında
Şimdi soruyla alakalı olarak google beye sordum da bu tarsusta kurulan küçük bi hidroelektrik santraliymiş fazla iş görmemiş asıl silahtarağa santrali olmuş iş yapan ama tabi kronolojik sıralamada ilk olarak tarsustaki geçiyor.

Ya işte bazen böyle mantık yürütüyorum bi tutuyor bi tutmuyor falan. Ama bu çok güzel bi bilgi antakya hakkında
Şimdi soruyla alakalı olarak google beye sordum da bu tarsusta kurulan küçük bi hidroelektrik santraliymiş fazla iş görmemiş asıl silahtarağa santrali olmuş iş yapan ama tabi kronolojik sıralamada ilk olarak tarsustaki geçiyor.

tÜRK TARİHİ ÇOK ESKİLERE DAYANIYOR 1000 yıllık bi tarihin hangi ucunu bucağını aklımızda tutacağız bilmiyorum öyle detaylı şeyler varki hele bu ilklerden canım yandı karışıyor bir müddet sonra :31:

yemin ederim bıktım usandım ders çalışmaktan bilgi depolamaktan valla bırak kültürsüz olayım diyorum o derece :27:

Bende demin anneme onu diyordum ne kadar çok çalışırsam o kadar daha bilmediğimin farkına varıyorum ve korkuyorum en güzeli cahil kalıp herşeyi bildiğini sanmak :27:

Denemem çok kötü bi poh olmaz benden.:14:

Ah yawrum sıkma canını bu denemede öyle olmuştur hepsi aynı olacak değil ya.Beni görsen berbet inan berbat.

Kafa dağıtmaya geldik güya yine sınav konuşuyoruz. :27: Gideceğim yerlerin listesini yapıyorum kızlar, yardımcı olsanız ya. :37:

Back
X