Kaldığımız yerden devam :)

ben artık geyik yapmak istemiyorum kızlar ya daha doğrusu geyik bölümüne girmek istemiyorum

ben artık geyik yapmak istemiyorum kızlar ya daha doğrusu geyik bölümüne girmek istemiyorum

ban benim canımı sıkma niye girmicekmişsin :47: bi eğlendiğimiz burası var isteyen katılır isteyen katılmaz kimsenin peşinden koşamam herkese açık forum hayret ya :47:

hediye edin ddidik nerde öyle arkadaş :19:
5 dk kaldı dur sıranı bekle cınım:27:
öfff akşamdan beri sinir oldum gerçi birilerine sordumfikir ama sanada sorayım

sor bakalım :27:

recom bukadar niye takıyosun onuda anlamıyorum valla benim hiç umrumda değil ben buraya eğlenmeye giriyorum sanal ortam bukadar takma :34::34:

neyse kızlar başka şeylerden bahsedelim hiç gerek yok uzatmaya gazoz isteyen varmı gazoz nezamandır dağıtmıyorum hep ondan oluyor bunlar :23::23::23:

neyse kızlar başka şeylerden bahsedelim hiç gerek yok uzatmaya gazoz isteyen varmı gazoz nezamandır dağıtmıyorum hep ondan oluyor bunlar :23::23::23:

şu imzanı değiş ürkütüyo beni bianda çıkıp:30::30::30:
beni pro yapın yav :52:
öfff bibi dur bişey söyliycem sen anla taammı beraber değil kendi tek fotosu :27:

Son düzenleme:
heee çok etkilendim salmışım :27:
hem sen evli barklı hatunsun kocayımı uyutuptamı geliyon buralara :52:

bu garibanlık zor iş beklede bekle:19:

fakir insan :27: evet ya benim kociş yatar ben takılırım napim kkdan başka eğlencem yok miskokulumda hiç takılmaz öyle şeylere sabah bilem kalkmam işe gider yatarım öğlene kadar oyüzden kızlar bana hep der ya hayat sana gözel diye :60:

Back
X