- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #8.341
ben artık geyik yapmak istemiyorum kızlar ya daha doğrusu geyik bölümüne girmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana pro ol didik böyle sıkıntılar çekmezsin![]()
ben artık geyik yapmak istemiyorum kızlar ya daha doğrusu geyik bölümüne girmek istemiyorum
hediye edin ddidik nerde öyle arkadaş
5 dk kaldı dur sıranı bekle cınım
öfff akşamdan beri sinir oldum gerçi birilerine sordumfikir ama sanada sorayım
ban benim canımı sıkma niye girmicekmişsinbi eğlendiğimiz burası var isteyen katılır isteyen katılmaz kimsenin peşinden koşamam herkese açık forum hayret ya
sor bakalım![]()
neyse kızlar başka şeylerden bahsedelim hiç gerek yok uzatmaya gazoz isteyen varmı gazoz nezamandır dağıtmıyorum hep ondan oluyor bunlar![]()
ben istiyorum![]()
neyse kızlar başka şeylerden bahsedelim hiç gerek yok uzatmaya gazoz isteyen varmı gazoz nezamandır dağıtmıyorum hep ondan oluyor bunlar![]()
Len iki geyik keyfimiz var,gitmek yok.
Bibi buz var mı hacı,içim yanıyo da.![]()
şu imzanı değiş ürkütüyo beni bianda çıkıp
beni pro yapın yav
öfff bibi dur bişey söyliycem sen anla taammı beraber değil kendi tek fotosu![]()
bak gene tavırlı yüzünü takınmış bence benim alıntılarım sana gelmiyoneyse alda biraz açıl
reco gel içiyoruz kanka
![]()
bööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
hop olmamı geliyor hemenohh kafalar güzel olsun geyik yıkılsın stttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
bana çay ver hacı hararetimi alsın![]()
bumu cevap???????????????????????
Şöyle bi tiramisu olaydı.![]()
cıkksss bugün gazoz günü
yok bu korkutmaydı
koşup yapayım kıssss sen iste yeter kuzu![]()
cıkksss bugün gazoz günü
yok bu korkutmaydı
koşup yapayım kıssss sen iste yeter kuzu![]()
heee çok etkilendim salmışım
hem sen evli barklı hatunsun kocayımı uyutuptamı geliyon buralara![]()
bu garibanlık zor iş beklede bekle![]()