- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.641
Aynen ya ne aşk var ne iş varBenim en yakın arkadaşlarımda ya hala okulları bitmedi yada farklı şehirlerde işe başladılar sosyal hayatta yok evden dışarı çıkmıyorum hiçbir ışık göremiyorum tünelin ucunda
Allah bir yerden alınca başka yerden verir derler ama bizden toptan almış.Kumar mı oynasak belki kumarda kazanırız.
Arada loto falan oynuyorum onda da tık yok
O niye?
Allah beni tek yaratmış galiba, bırak sevmeyi kimseden hoşlanamıyorum bile ne zamandır.
öyle.. umrumda da değil gerçi artık. tek istediğim tek yaşamak
öyle.. umrumda da değil gerçi artık. tek istediğim tek yaşamak
Senle çok benzeşiyoruz ya 8 aydır boşum kısmetlerim de çıkıyor ama bende tık yok:44:
Senle çok benzeşiyoruz ya 8 aydır boşum kısmetlerim de çıkıyor ama bende tık yok:44:
Vururum ağzına, 2 sene oldu benim.Kır dizini otur 8 ay olmuşmuş.
yok kızçelerim mutluluk sevgilide de değil. elinde tutanacağın başka bir dal mutlaka olmalı. çok bişey istemiyorum aslında. sabah uyanmak için amacım olsun işim olsun yeter
Nasıl yani?:26:
Eski manitam buldu bile hemen birini onları görüyorum el ele kol kola iyice moralim bozuluyor tek mutsuz benim sanki hayatta
Benim tek derdim şu zor zamanlarımı yalnız atlatmak zorunda olmamaktı aslında, dayanacak dertleşecek biri olsaydı yeterdi. Hep tek başıma göğüslemek zorunda kaldım. Aslında şu dönemi atlatana kadar oyalayacak birini bulabilirdim ama onu bile istemiyorum erkeklere tahammül edemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?