Kaldığımız yerden devam :)

Allah bir yerden alınca başka yerden verir derler ama bizden toptan almış. Kumar mı oynasak belki kumarda kazanırız.

aynen aynıyız birimizin diğerinden eksiği-fazlası yok geçen benim şanstan olmuyo bari sevdiceğin şansına kazı kazan çekeyim bir kaç kere çıktı sonra çıkmadı

Allah beni tek yaratmış galiba, bırak sevmeyi kimseden hoşlanamıyorum bile ne zamandır.

öyle.. umrumda da değil gerçi artık. tek istediğim tek yaşamak

Ya off bi de bu var diyorum bir sevdiğim olsa sanki çok mutlu olacağım, iş sahibi olup özgürlüğümü elime alana kadar huzur yok bana. Sonrasında da birine ihtiyacım kalmıyor zaten ben de tek yaşıcam.

yok kızçelerim mutluluk sevgilide de değil. elinde tutanacağın başka bir dal mutlaka olmalı. çok bişey istemiyorum aslında. sabah uyanmak için amacım olsun işim olsun yeter

yok kızçelerim mutluluk sevgilide de değil. elinde tutanacağın başka bir dal mutlaka olmalı. çok bişey istemiyorum aslında. sabah uyanmak için amacım olsun işim olsun yeter

Benim tek derdim şu zor zamanlarımı yalnız atlatmak zorunda olmamaktı aslında, dayanacak dertleşecek biri olsaydı yeterdi. Hep tek başıma göğüslemek zorunda kaldım. Aslında şu dönemi atlatana kadar oyalayacak birini bulabilirdim ama onu bile istemiyorum erkeklere tahammül edemiyorum artık.

Nasıl yani?:26:

yani kuzum kafama göre yaşamak istiyorum. huzurlu olmak istiyorum. evimi kendi zevkime göre döşeyeyim, işten geleyim kendi istediğim gibi yemek yapayım istiyorum. aileyle yaşamak güzel olsa da zor. benim beğendiğimi onlar beğenmiyor. dışarı çıksam sorun oluyor. istediğim gibi maddi imkanım yok. falan fişman

Eski manitam buldu bile hemen birini onları görüyorum el ele kol kola iyice moralim bozuluyor tek mutsuz benim sanki hayatta

O da kötü oluyor cidden, erkek milletinin acı çekip yalnız kaldığı nerde görülmüş zaten. Ben hiç bir erkeği içten samimi olarak sevdiğine inanmıyorum hepsi hikaye.

bu süreci yaşamayan destek olamıyor, anlamıyor yani sadece üzülüyor acıyor. ah canım kıyamamdan öte gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…