Kaldığımız yerden devam :)

Ben çok mutsuzum

sana noldu peki

ya insanı intihara götürür bu düşünceler. hiç bir şeyin iyi olmayacağını düşünmek, umutsuz olmak.. amanın

sana noldu peki

ya insanı intihara götürür bu düşünceler. hiç bir şeyin iyi olmayacağını düşünmek, umutsuz olmak.. amanın

Valla 2 yıldır yaşadığım bu bekleyip göreceğiz. Bazen diyorum acaba benim hayatım çoktan pik yaptı da düşüşe geçti haberim mi yok. Düşünsene ömründe en mutlu olacağın zaman çoktan yaşanmış bitmiş daha yok. Off çok kötü.

Şu okul bittiğinden beri hiçbir şeyim yolunda gitmiyor ya nerde yanlış yaptım, kimin ahını aldım diye düşünüyorum:44:

Şu okul bittiğinden beri hiçbir şeyim yolunda gitmiyor ya nerde yanlış yaptım, kimin ahını aldım diye düşünüyorum:44:

Benimki mezun olmayı da beklemedi 2011den beri hayatım rezil gibi. Hani hayat inişli çıkışlıydı ben niye hep iniyorum? 3 senede insanın başına hiç mi güzel hayırlı bir şey gelmez?

Benimki mezun olmayı da beklemedi 2011den beri hayatım rezil gibi. Hani hayat inişli çıkışlıydı ben niye hep iniyorum? 3 senede insanın başına hiç mi güzel hayırlı bir şey gelmez?

Aslında benim de öyle önceden kar tanesi şeklindeydi idare ediyordum ama okul bittikten sonra daha hızlı büyüyen bir kar topu oldu altında ne zaman ezilecem diye bekliyorum

cahil kalaydım daha mutlu olurdum kesin. beklenti arttıkça mutsuzlukta artıyor

cahil kalaydım daha mutlu olurdum kesin. beklenti arttıkça mutsuzlukta artıyor

Ondan haklısın ama ben de şu da var sizde oluyor mu bilmiyorum mutsuzluğum arttıkça da beklentim artıyor aynı şekilde. Yani beklentim arttıkça mutsuzlaşıyorum mutsuzlaştıkça bu durumdan kurtulmak için beni daha da çok mutlu edecek bir şeye ihtiyaç duyuyorum bu da beklentimi artırıyor. İnanılmaz bir paradoks içindeyim.

Son düzenleme:
Şaka yapıyorum zaten ya Bu başkalarının çözebileceği bir şey değil ki bizim bile çözebileceğimiz bir şey değil hayat kötü gidiyorsa kötü gidiyor yapacak bir şey yok.

Üniversite sınavına hazırlanırken bi sevgilim vardı benden büyüktü çok dedi bilgilerin tazeyken kpssye de gir diye dinlemedim çocuğu aklıma tüküreyim

çünkü insanız. ne kadar batsakta gün yüzüne çıkmayı hep ümit ediyoruz. çıkamadıkça daha çok hırslanıyoruz :)
ne bileyim elbet bir sonu vardır bu mutsuzluğunda
insan mutsuz olabilir ama işsiz olunca bin beter oluyor
sosyal hayat yok para yok

Bakıyorum çevremde benim gibi işsiz ve sınava hazırlanan arkadaşlarımın en azından hayatında tutunabilecekleri başka güzel şeyler oluyor ne bileyim aşık oluyorlar, seviliyorlar, nişanlanıyorlar ya da bir hayallerini gerçekleştiriyorlar. Ben resmen 3 senedir hayatımda güzel bir şeyler olsun diye bekliyorum sadece iş değil.

Aynen ya ne aşk var ne iş var Benim en yakın arkadaşlarımda ya hala okulları bitmedi yada farklı şehirlerde işe başladılar sosyal hayatta yok evden dışarı çıkmıyorum hiçbir ışık göremiyorum tünelin ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…