• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

canermi onun şöhrete ihtiyacı yok ki adam futbolcu :34: ama neden boşanmadı bilmiyorum inanmadı belkide yoksa o dedikodular futbolunu bile çok etkiler

yooo çoğu kişi tanımıyodu bile bu sayede herkes tanıdı futbola ilgisi olmayan bir sürü insan var, şöhret herkesin hoşuna gider :) uyarı almıştır başkandan falan ama belliki futbolu iyi olduğu için göz ardı edildi ve bence karısı çok da masum değil ben çok enteresan şeyler duydum :1:

bide bizim fenevliye konuşuyosun onun üstünde uzun bişey var enzından bune arkadaş :83: arkadan düşünemiyorum :27:

$rr1.webp yandan nasıl :27:arkadan yok :60:

Son düzenleme:
yooo çoğu kişi tanımıyodu bile bu sayede herkes tanıdı futbola ilgisi olmayan bir sürü insan var, şöhret herkesin hoşuna gider :) uyarı almıştır başkandan falan ama belliki futbolu iyi olduğu için göz ardı edildi ve bence karısı çok da masum değil ben çok enteresan şeyler duydum :1:

kimi tanımıyordu canerimi :53::53::53: trde futbolla ilgisi olmayan bence az kişi var :60: neyse bjkli olduğundan öyle düşünüyosun heralde :27:

ayy doğru bide bunun arkası var, bayılazaaam galiba :25:

:83: :83:

kimi tanımıyordu canerimi :53::53::53: trde futbolla ilgisi olmayan bence az kişi var :60: neyse bjkli olduğundan öyle düşünüyosun heralde :27:

yok yok bibi bazıları popülerlikten ayrıca hoşlanabiliyo. onu tanımayan bir sürü kişi bile tanımış oldu. ben bilmem adlarını mesela öğrendim. e bahsediliyo. gerçi caner pek halinden memnun gibi gelmedi bana. hep asabi duruyo çünkü. karısı sürekli gülüyo ama. o halinden memnun gibi... bilemiycem..

yok samimiyim biz ya da az da olsa futbol ile ilgilenenler şaşırabilir ama benim çevremde ibrahim toramanı tanımayan bile var :) ki caner çok da tanınmış değildi ta ki karısı ile berkay :(((((((((((((((((((((( ama neyse ki mesleğini gölgelemedi başarılı sonuçta

yok yok bibi bazıları popülerlikten ayrıca hoşlanabiliyo. onu tanımayan bir sürü kişi bile tanımış oldu. ben bilmem adlarını mesela öğrendim. e bahsediliyo. gerçi caner pek halinden memnun gibi gelmedi bana. hep asabi duruyo çünkü. karısı sürekli gülüyo ama. o halinden memnun gibi... bilemiycem..

bencede halinden hiç memnun değil ama çoğu futbolcu ünlü olmayı takmaz takmadıkları halde trde gayet ünlüler bence futbol bizim için yaşam tarzı olmazsa olmazımız :27: ama beckham dersen adam yıldız ve futboldan daha çok seviyordu böyle olmayı :ssz:

Back
X