- Konu Sahibi SevdaLinka
- #5.221
offf yaaa yüz karası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiside halinden memnun meşhur oldular bu sayede adam sindirmiş belliki şöhret için![]()
canermi onun şöhrete ihtiyacı yok ki adam futbolcuama neden boşanmadı bilmiyorum inanmadı belkide yoksa o dedikodular futbolunu bile çok etkiler
bacakları benımkınden güzelbak yeşil yeşil![]()
o adama bak buna bakarkadaki pembe çizgili kazaklı adam bile şaşkın pantolona![]()
offf yaaa yüz karasıgiyiyon o şeyi bari yeşil giyme bee her yeri çıkmış ortaya
futbolcular enteresan yaa sahada ki gibi değilller sokaklarda
canermi onun şöhrete ihtiyacı yok ki adam futbolcuama neden boşanmadı bilmiyorum inanmadı belkide yoksa o dedikodular futbolunu bile çok etkiler
bide bizim fenevliye konuşuyosun onun üstünde uzun bişey var enzından bune arkadaş :83: arkadan düşünemiyorum![]()
yooo çoğu kişi tanımıyodu bile bu sayede herkes tanıdı futbola ilgisi olmayan bir sürü insan var, şöhret herkesin hoşuna gider :) uyarı almıştır başkandan falan ama belliki futbolu iyi olduğu için göz ardı edildi ve bence karısı çok da masum değil ben çok enteresan şeyler duydum![]()
ayy doğru bide bunun arkası var, bayılazaaam galiba![]()
kimi tanımıyordu canerimitrde futbolla ilgisi olmayan bence az kişi var
neyse bjkli olduğundan öyle düşünüyosun heralde
:83: :83:
kimi tanımıyordu canerimitrde futbolla ilgisi olmayan bence az kişi var
neyse bjkli olduğundan öyle düşünüyosun heralde
:83: :83:
arkadan görmek gibi bi talebimiz yok hakim hanım![]()
kızlar şunlara bakın bide
http://habervitrini.com/galeri/sokaklardan-dudak-ucuklatan-tipler--2-555892/4/
yok yok bibi bazıları popülerlikten ayrıca hoşlanabiliyo. onu tanımayan bir sürü kişi bile tanımış oldu. ben bilmem adlarını mesela öğrendim. e bahsediliyo. gerçi caner pek halinden memnun gibi gelmedi bana. hep asabi duruyo çünkü. karısı sürekli gülüyo ama. o halinden memnun gibi... bilemiycem..