• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

yok samimiyim biz ya da az da olsa futbol ile ilgilenenler şaşırabilir ama benim çevremde ibrahim toramanı tanımayan bile var :) ki caner çok da tanınmış değildi ta ki karısı ile berkay :(((((((((((((((((((((( ama neyse ki mesleğini gölgelemedi başarılı sonuçta

ibrahimi tanımayanda ölsün artık :60: o fönlü saçlarınıdamı hiç görmemişler :60:

arkadan görürsek bence dağılırız burda :(((
kızcem senin smileler cıkmıyor sanırım bak sana söyleyeim yap
şimdi üste kullanıcı kontrol paneli var ya ona tıkla oradan seceneklerı düzenleye tıkla oradan da mesaj editörü:standar editör toolbara tıkla değişiklikleri kaydet smilelerin olsun :21:

beyaz pantolonluya bittim:27:

Son düzenleme:

şimdi üste kullanıcı kontrol paneli var ya ona tıkla oradan seceneklerı düzenleye tıkla oradan da mesaj editörü:standar editör toolbara tıkla değişiklikleri kaydet smilelerin olsun :21:

11 numara beyaz taytlı, çok fenaaaaa.. birde nurasını bilemedim iç çamaşırı giymemiş, yarısı göüzken var oda fenaaa...

saten öyle ki :(

Allahım sana geliyorum :10::10:

$sokak_moda_yuh__13_.webp

$sokak_moda_yuh__26_.webp

Back
X