- 20 Ocak 2010
- 47.001
- 173.702
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #5.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapmaktasın![]()
badeeee bana bi tane beleş vpn bul lutfennn![]()
sonradan genişlemiş demek ki
ayy burda cok farklı
kız sen nasıl buldun bu resmi![]()
Anneme burun estetiği yaptırayım diyorum Adriana bile aldatılıyor ki niye boşuna masraf çıkartıyon diyor![]()
sulanma hemen o burun estetiği benimsibel can gençliği yaz ne fotolar var
istemezse beni yaptır zenginmisin sencanım arkadaşım benim
![]()
Anneme burun estetiği yaptırayım diyorum Adriana bile aldatılıyor ki niye boşuna masraf çıkartıyon diyor![]()
eskiden soyunmak şartmışherkes bir kere yapmış mutlaka racon böyleymiş türkan şorayın bile var
![]()
eskiden soyunmak şartmışherkes bir kere yapmış mutlaka racon böyleymiş türkan şorayın bile var
![]()
tek tek fotolar dökülüyorşimdi direk soyunuk geziyolar zaten canım şart olmasına gerek yok
![]()
sulanma hemen o burun estetiği benim
hacı sen bana yaptr bibiyi boşver![]()
Adriana bile aldatılıyorsa erkekler çok fena bozmuş![]()
ben kullanmıyorum hacı napcan ki :26:
sibel can canım![]()
sulanma hemen o burun estetiği benim
hacı sen bana yaptr bibiyi boşver![]()
Benim anasayfada çıktı, yazmak istedim. Adriana güzel şirin kadın evet. Ama zeka fakiri. O kadar yıldır Amerika'da kaldı, yaşıyor vs ama hala İngilizcesi iğrenç. Ehliyetini bile geçen senelerde aldıArka planda başka şeyler vardır. Adam Adriana'dan soğumuştur. Ben olsam soğurum.
Benim anasayfada çıktı, yazmak istedim. Adriana güzel şirin kadın evet. Ama zeka fakiri. O kadar yıldır Amerika'da kaldı, yaşıyor vs ama hala İngilizcesi iğrenç. Ehliyetini bile geçen senelerde aldıArka planda başka şeyler vardır. Adam Adriana'dan soğumuştur. Ben olsam soğurum.
Ne kadar değişikmiş
Zenginlikten değil ya bu sıralar burnuma taktım her yerim küçücük bi burnum kocaman işe başlarsam yaptıracam![]()