- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #5.761
Külkedisi gibi gece 12 yimi bekliyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka gibi![]()
12yi beklemek bizim işimizKülkedisi gibi gece 12 yimi bekliyorsunuz![]()
geyikli taytta giyer bunlarhadi bunlar küçük büyükler giyerse dışarı çıkılmaz
![]()
Külkedisi gibi gece 12 yimi bekliyorsunuz![]()
12yi beklemek bizim işimiz
yakında kızlar da erkekler gibi giymeye calısırsa şaşırmıcim![]()
12yi beklemek bizim işimiz
yakında kızlar da erkekler gibi giymeye calısırsa şaşırmıcim![]()
nerden bildin
![]()
kızlar benim bir derdim var ya bdvye acsam kesin kavga ederim ne diyorsunuz![]()
Vuuu hepiniz aynı anda![]()
Napıyorsun örgütlü mü dolaşyorsunuz![]()
kızlar benim bir derdim var ya bdvye acsam kesin kavga ederim ne diyorsunuz![]()
e saatimizi biliyoruz![]()
Huhuuu tam 12 yi beklemeli gercekten.delirmis bunlar![]()
neymiş derdin :26::26:
Bıravo size dakik insanları her zaman sevmişimdir![]()
Huhuuu tam 12 yi beklemeli gercekten.delirmis bunlar
GT-I8150 cihazımdan gönderildi
of of kafamı bulandıran dert
şimdi benim kuzenim var bu küçükten beri aşıktı banabu yaşa geldik işte ailesi rengiyi gidip isteyelim diyormus sürekli. hatta bu haftasonu geleceklermiş. off o kadar sinirleniyorum ki.
kuzeni de artık ben hiç evlenmek istemiyorum diyor. senın baskasıyla konustugunu biliyorum diyor ama ailem cok zorluyor illa isteyelim zamanla birbinizi seversiniz diye. beni dinlemiyorlar diyor.
yani sacımı basımı yolasım geliyor artık ya
şimdi benim kuzenim var bu küçükten beri aşıktı banabu yaşa geldik işte ailesi rengiyi gidip isteyelim diyormus sürekli. hatta bu haftasonu geleceklermiş. off o kadar sinirleniyorum ki.
kuzeni de artık ben hiç evlenmek istemiyorum diyor. senın baskasıyla konustugunu biliyorum diyor ama ailem cok zorluyor illa isteyelim zamanla birbinizi seversiniz diye. beni dinlemiyorlar diyor.