- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #6.601
Kötüyüz valla.Sen nasılsın?
İyiyim, siz niye kötüsünüz okuyamadım da kpss ile ilgili diye tahmin ediyorum haberlerde okudum bi şeyler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötüyüz valla.Sen nasılsın?
AAa YOO AŞK OLSUN DEVLET DAİERESİ HAYAL OLURmu hiç aik olsun gidicen fatura ödeyeceksin vergi vereceksin olurmu
Sen vermezsen nasıl dolacak cepçikleri
ben iyi haber duyunca şaşırıyorum artık
bunlara alışkın bünyeye sahibim![]()
aynen bebik bende öyle iyi habere şok oluyorum :26: bizim bu halimiz ne olacak yaa![]()
AAa YOO AŞK OLSUN DEVLET DAİERESİ HAYAL OLURmu hiç aik olsun gidicen fatura ödeyeceksin vergi vereceksin olurmu
Sen vermezsen nasıl dolacak cepçikleri
Aman onlar da aynı be.:26:
Bende alıştığımı sanırdım ama üstüste geliyor herşey bünyem kaldırmıyor artık
Hıoşgeldin
Valla dipteyiz sondayız katil olmaya ramak kalmadayız
Ay ne diyeyim ya ne diyeyim diyecek çok şey var kelimelere zor döküyorum
var da öyle bi düşüncem yok daha kendi önümü göremiyorum ki baksana halimize ne olacağımız belli değil :26::26:
Valla ne bilim canım ya
neticede nasip işleri ama Allahtan da büyük değiller ya![]()
İyiyim, siz niye kötüsünüz okuyamadım da kpss ile ilgili diye tahmin ediyorum haberlerde okudum bi şeyler![]()
Sözleneceksin demiş zaten ilerisini o da görememiş.Ay sinirlerim bozuldu ya nolcak halimiz?
Benim cep delik olacak ama olsun devletimiz yaşasın.
Yok ya güzel yerleşiyorlar kardeşimden biliyorum.
yok canım ya şaşırmıyorum boş boş bakıyorum artık
napim şu yasımda 50 yasında gibi oldum daha ne kadar vurabilirler![]()
Hoşbuldukk...Ya valla bu ülkedeki her konuda ben öyleyim. Ama insan üzüldüğüyle kalıyor yapacak bir şey yok. Ne yapılacak ki bu durumda acaba:26:
He biz de yol çizmeye çalışıyoz ama o kadar pohuz ki her yer kanalizasyona çıkıyor.
He biz de yol çizmeye çalışıyoz ama o kadar pohuz ki her yer kanalizasyona çıkıyor.
ne de güzel tanımladın bee helal olsun resmen bizi anlattın![]()
Allah iyiliğini versinYa kader diye düşünmek lazım insan sinirden kuduruyo orası ayrı da ne bileyim belki de çok güzel bi şey olacak sizin için, öyle düşünüp motive olmak lazım. Yoksa kanalizasyondan çıkış yok zaten buralarda
![]()