Kaldığımız yerden devam :)

Bende alıştığımı sanırdım ama üstüste geliyor herşey bünyem kaldırmıyor artık

yok canım ya şaşırmıyorum boş boş bakıyorum artık

napim şu yasımda 50 yasında gibi oldum daha ne kadar vurabilirler:ssz:

Hıoşgeldin

Valla dipteyiz sondayız katil olmaya ramak kalmadayız:19:

Ay ne diyeyim ya ne diyeyim diyecek çok şey var kelimelere zor döküyorum

Hoşbuldukk...Ya valla bu ülkedeki her konuda ben öyleyim. Ama insan üzüldüğüyle kalıyor yapacak bir şey yok. Ne yapılacak ki bu durumda acaba:26:

Benim cep delik olacak ama olsun devletimiz yaşasın.

Yok ya güzel yerleşiyorlar kardeşimden biliyorum.

:37::37: keşke yaşayan devletimiz olsa

yok canım ya şaşırmıyorum boş boş bakıyorum artık

napim şu yasımda 50 yasında gibi oldum daha ne kadar vurabilirler:ssz:

Sende haklısın daha ne kadar en sonu canımız kalır elimizde oda Allahın emaneti :19:

Hoşbuldukk...Ya valla bu ülkedeki her konuda ben öyleyim. Ama insan üzüldüğüyle kalıyor yapacak bir şey yok. Ne yapılacak ki bu durumda acaba:26:

Ne yapacaksın mıçsınlar batırsınlar bakalım en sonunda kendi pisliklerinde boğulurlar belki

He biz de yol çizmeye çalışıyoz ama o kadar pohuz ki her yer kanalizasyona çıkıyor.

Allah iyiliğini versin:52: Ya kader diye düşünmek lazım insan sinirden kuduruyo orası ayrı da ne bileyim belki de çok güzel bi şey olacak sizin için, öyle düşünüp motive olmak lazım. Yoksa kanalizasyondan çıkış yok zaten buralarda:1:

Allah iyiliğini versin:52: Ya kader diye düşünmek lazım insan sinirden kuduruyo orası ayrı da ne bileyim belki de çok güzel bi şey olacak sizin için, öyle düşünüp motive olmak lazım. Yoksa kanalizasyondan çıkış yok zaten buralarda:1:

Yav bacı,sen bu işlere hiç bulaşma bak.Biz bulaştık çürüdük.

Back
X