Kaldığımız yerden devam :)

Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak sonra çevredeki adaları da alırız :27::27:

Son düzenleme:
Aynı şeyleri yazmışız benimde var babam mesleği gereği çevresi çok geniş bi insan.Siyaset olarak geniş bi insan.
Ama demen gibi bu hak bir kere değil bir ömür yiyeceğin bi hak kursağından geçecek her lokma haram

Aslında o işi hakkınla yapabilecek durumdaysan yardım istemeyi torpil olarak düşünmemek lazım. Yani tabii ki senden iyileri varsa seni öne almamalılar ama etrafıma bakıyorum da kpssdediğerlerine göre düşük alan insanlar mülakatta falan sözde onların önüne geçip işi alıyor. Eğer başarılı ve mesleğinde iyiysen yardım isteyebilirsin bence kimsenin hakkını yemeden. Yoksa onlar senin hakkını yiyor

Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak çevredeki adaları da alırız...

:27::27::27:O parayı nasıl bulcaz ?:26:

Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak çevredeki adaları da alırız...

hacı bizden toplanan parayla adanın otlarını bile yoldurmazlar bize:27:

Dur ayakkabı kutumda olacaktı 1 milyon. :60:

Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak sonra çevredeki adaları da alırız :27::27:

Ağaoğluna söyleyeyim yemek yemişliğim var kendisiyle :27::27:

Hacı naptın ya :60: ada alıp devlet kurdun resmen :60:

o dediğin ada 100 lira mı :27: evet hanımlar herkes 10 lira çıkartsın :27:

Ada demişken böyle bazı ülkelerde cüzi miktara toprak satın alıyorsun seni şövalye falan ilan ediyorlar.
Bi ara düşünmüştüm :27::27:

Aslında o işi hakkınla yapabilecek durumdaysan yardım istemeyi torpil olarak düşünmemek lazım. Yani tabii ki senden iyileri varsa seni öne almamalılar ama etrafıma bakıyorum da kpssdediğerlerine göre düşük alan insanlar mülakatta falan sözde onların önüne geçip işi alıyor. Eğer başarılı ve mesleğinde iyiysen yardım isteyebilirsin bence kimsenin hakkını yemeden. Yoksa onlar senin hakkını yiyor

İstemiyorum canım .Çünkü bilemem oraya kimin başvurduğunu ve kimin hak ettiğini.İçime sinmez.Benim bu torpilden canım çok yandı çok eli boş döndüm.Ki babamda böyle bir teklifte asla bulunmadı.Olursa kendi alın terimle olsun olmazsada nasip yokmuş derim

Senin ne demek istediğini anladım aslında bir bakıma haklısın amaçBen elimden gelen mücadeleyi vermek istiyorum

kızlar merhaba, lafınızı balla böleyim sizce bu profilimi kullanayım profile, yoksa avatardakini mi kullanayım profile. :37:

Back
X