- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.041
atraksiyon bizim işimiz![]()
Aama bensiz yapıyorsunuz

Hayret sen gündüz gündüz napıyorsun buralarda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aama bensiz yapıyorsunuzhiç tasvip ettiğim haraketler değil bunlar
Hayret sen gündüz gündüz napıyorsun buralarda![]()
bir bakınayım dedim canım
derse döneyim ben hadi mucuk![]()
Tamam kuzum bende başlayacağım zaten.Kolay gelsin.
yahu rastgele gördüm konuşmanızı siz ne saçmalıyorsunuz yeniii üye olan bişey soramazmı başına bişey gelemzmi yani nedir bu herkesin yeni üye olmuş acaba doğğrumu falan tespitleri biz önce içimizdeki yanlışları bulalım allah aşkına kandırılmama bile tuhaf acabamı yalan söylüyor olabilirmi diyosunuz ne çıkarım varda yalan söyliyim akıl alıyorum onda bile süphe duyuyorsuınuz
Ay kızlar siz gerçekten hatırlamıyorsunuz.Bu kişi kocacıktan hediyeler diye albüm açıp duruyordu ev araba takı resimleri yüklüyordu millet albüme yorum yaptıkça olay olmuştu baya.Yaşı küçük değil evli.Yüzünü de gördüm evet tüm forum gördü hatta.Hatta isim vermeden yorum yap alanı bu kişi yüzünden kapandı.Ona herkes oradan yazdığı için.
Ah canım benım ya kıyamam sen benı nasıl takıntı halıne getırmıssın oyle :) bırı bı yerde konusunu acsa da gıtsem dedıkodusunu yapsam dıye bekler olmussun, okudum yazdıklarının hepsını daha yenı aksam kızlar yasısırken gordum burayı gırdım bı bakıyım dıye neler döndürmüssün :) bu zamana kadar hıc okumazdım bu tarz seylerı, sayenızde kapatılan konuyu da okudum ve gercekten uzuldum halıne nasıl bı içerleme bu boyle ne yaşım kalmıs, ne yüzüm, ne kocam, ne evımın, yazlıgımın, arabamın sahte oldugu ne kadar manasız muhabbetler, benden baska hıcbısey konusamaz olmussun, heryerde konun sadece ben.. bak sana bı tavsıye tanımadan etmeden yargılama kendı hayatına bak ınsanları elestırmeyı bırak bu sekılde ancak mutsuz olursun, hasta edersın kendını bu kadar önemseme benı.. bak 5 yıldır evlenememıssın, ıssızmıssın bunları konus bu dertlerıne derman ara kendıne bı faydan olsun, benı bu kadar arastırıp cekıstırmekle elıne hıcbısey gecmez.. ıyı ınsan olmayı dene o ıcındekı fesatlıgı bastıramadıgın surece mutlu olman da mutlu etmen de cok zor.. Allah şifa versın hastalıgına uzuldum gercekten
Yawss iyi bi elektirikler gitti haa ne atraksiyonlara salmışsınız siz öyle![]()
Nerde demişim ben fake üye şüphelendim falan diye? Önce yazılanları algılayın ve üslubunuza dikkat edin. Ki rengina da o anlamda söylemedi bunu, face adresini keşke vermeseymiş anlamında söyledi. Tartışma çıkarmaya çalışmayın yok yere insanlara sataşıp, derdiniz var anladık da biz zaten sizi haklı bulduk yani ne diyorsunuz anlamadım ben
Ne oluyor ya ? Bize verdiğin tepkinin yarısını tanımadığın adama verseydin keşke burada dayılanacağına.
Ah canım benım ya kıyamam sen benı nasıl takıntı halıne getırmıssın oyle :) bırı bı yerde konusunu acsa da gıtsem dedıkodusunu yapsam dıye bekler olmussun, okudum yazdıklarının hepsını daha yenı aksam kızlar yasısırken gordum burayı gırdım bı bakıyım dıye neler döndürmüssün :) bu zamana kadar hıc okumazdım bu tarz seylerı, sayenızde kapatılan konuyu da okudum ve gercekten uzuldum halıne nasıl bı içerleme bu boyle ne yaşım kalmıs, ne yüzüm, ne kocam, ne evımın, yazlıgımın, arabamın sahte oldugu ne kadar manasız muhabbetler, benden baska hıcbısey konusamaz olmussun, heryerde konun sadece ben.. bak sana bı tavsıye tanımadan etmeden yargılama kendı hayatına bak ınsanları elestırmeyı bırak bu sekılde ancak mutsuz olursun, hasta edersın kendını bu kadar önemseme benı.. bak 5 yıldır evlenememıssın, ıssızmıssın bunları konus bu dertlerıne derman ara kendıne bı faydan olsun, benı bu kadar arastırıp cekıstırmekle elıne hıcbısey gecmez.. ıyı ınsan olmayı dene o ıcındekı fesatlıgı bastıramadıgın surece mutlu olman da mutlu etmen de cok zor.. Allah şifa versın hastalıgına uzuldum gercekten
kızlarrr
Bacılar dün akşamdı olay boşverin geçti gitti
Kızlar burası geyik bi derdiniz varsa gidin başka yerde tartışın buneya 2 gündür bu topiğimi buldunuz![]()
Heee dün müydü ben uyumaya gittiydim de sabah görünce yazdım cevap iyi madem ben yazmamış olayım burda da polemik çıkmış gereksiz. Halbuki çok güzel bi topic bu akşamları stres atıyorum valla gerek yok böyle şeylereBen ders çalışmaya gidiyom gece gelirim, öpüyorum
![]()
dün iyiki erken kaçmışım hiç polemik çekecek havamda değilim. hatta şimdide gidiyorum depresyona giricem de
hadi iyi geceler şimdiden![]()
İyi çalışmalar canım gece gel
Gece gel depresyon böcüğü![]()
Kimse kimseye yazmasın canlar uzamasın bdvye dönüyor sonra burası![]()
Burada da öyle tartışmalar çıkarsa zaten hiç acımaz kapatırlar![]()
Biz bi şey yapmadık ama:26:Neyse tatlıya bağlanmış sanırım problem yok
![]()