- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.161
sinek ilacı sıkın yarın canım ya baska bilmiyorum
demet akalın çağla şikel![]()
ay benim de ömür gedik çok yapmacık böyle sinir oluyorum ya ona

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke ben yakınında olsam, ben anlatsam ama burdan idare et.. 1. yöntem; çağrışım yöntemi: özellikle aklında tutamadığın şeylerin ismini bişeylere benzet.. Örneğin istiklal mahkemelerinin kurulduğu illerimi aklında tutmak istiyosun "kask pıde" ve şöyle düşünüyosun kaskı takmış bir pideci, güvenlik! için kask takmış... pide taşıyor... harfleri istiklal mahkemelerinin kurulduğu illeri simgeliyor..
Yada Germiyan oğullarının kurulduğu il kütahya ya , aklında tutamıyosun diyelim ki, germiyan oğulları çok gergin. geriliyo geriliyo geriliyo ve küt diye kırılıyo, küt kütahya..![]()
![]()
hadi lenniye gıcık oluyon daş gibi adama
![]()
bir diğer yöntem tarihte çok işe yarar. odanda çalışıyosun ya, oku bi önce sonra sanki sınıfta hocasın ve ders anlatıyomuş gibi aynı o pozlara girerek havaya anlatıyosun. ama böyle oyun gibi yapıyosun, gerçek hoca gibi. bak dene çok işe yarıyor. sözel derler için bir numaralı yöntemlerden biri. anlattığın şeyler daha çok akılda kalıyor, e hoca gibi anlatınca keyifli ve inandırıcı oluyo
ya sizin de böyle gıcık olduğunuz ciddi anlamda görünce sinir olduğunuz bi ünlü kişisi var mı :26:
Heeyy selaamm konu ne
Ohepsiyahgiyer
benim olmayan her daşa gıcığım ben
Ya bunu hiç denememiştşm.Uygulayayım![]()
Hmm anladım..Genelde bende böylr ufak hikayemsi kodlamalar yaparımama onları bile tekrar etmeyince uçuyor
sağol canım sende eminim bunun gibi bir çok örnek vardır
Mesleğin neydi senin :26:
sine ilacını nereye sıkacağım belli değil.. enteresan bi durum oldu. manyaklar mı ne, küçükken tuvalette görürdüm bu manyakları... bilemedim kafam karıştı gerçekten. evimi m.k mu götürüyo ne![]()
sevdiklerimi saysam daha kolay![]()
sevdiklerimi saysam daha kolay![]()
Hiç hoş şeyler olmamış burada yine gerçekten çok üzüldüm saygı duymak bu kadar mı zor arkadaşlar![]()
canım evin her yerine sık dısarı cık o zaman biraz oyalan gelınce temızlersın dip köşe
yemek kokusu flan sindiyse ondan toplnmıslardır
Mesela Badenin en sevdiği ünlü benim belirtmemiş ama belirteyim dedim
İşte bazen bişiylerin ucu kaçıyor![]()
.soyal bilgiler öğretmeniyim, ordan deneyimliyim...