Kaldığımız yerden devam :)

bir diğer yöntem tarihte çok işe yarar. odanda çalışıyosun ya, oku bi önce sonra sanki sınıfta hocasın ve ders anlatıyomuş gibi aynı o pozlara girerek havaya anlatıyosun. ama böyle oyun gibi yapıyosun, gerçek hoca gibi. bak dene çok işe yarıyor. sözel derler için bir numaralı yöntemlerden biri. anlattığın şeyler daha çok akılda kalıyor, e hoca gibi anlatınca keyifli ve inandırıcı oluyo

keşke ben yakınında olsam, ben anlatsam ama burdan idare et.. 1. yöntem; çağrışım yöntemi: özellikle aklında tutamadığın şeylerin ismini bişeylere benzet.. Örneğin istiklal mahkemelerinin kurulduğu illerimi aklında tutmak istiyosun "kask pıde" ve şöyle düşünüyosun kaskı takmış bir pideci, güvenlik! için kask takmış... pide taşıyor... harfleri istiklal mahkemelerinin kurulduğu illeri simgeliyor..
Yada Germiyan oğullarının kurulduğu il kütahya ya , aklında tutamıyosun diyelim ki, germiyan oğulları çok gergin. geriliyo geriliyo geriliyo ve küt diye kırılıyo, küt kütahya.. :1::1: :40::34:

Hmm anladım..Genelde bende böylr ufak hikayemsi kodlamalar yaparım :1: ama onları bile tekrar etmeyince uçuyor :1: sağol canım sende eminim bunun gibi bir çok örnek vardır

Mesleğin neydi senin :26:

hadi len :27::27: niye gıcık oluyon daş gibi adama :27:

:27::27: benim olmayan her daşa gıcığım ben

bir diğer yöntem tarihte çok işe yarar. odanda çalışıyosun ya, oku bi önce sonra sanki sınıfta hocasın ve ders anlatıyomuş gibi aynı o pozlara girerek havaya anlatıyosun. ama böyle oyun gibi yapıyosun, gerçek hoca gibi. bak dene çok işe yarıyor. sözel derler için bir numaralı yöntemlerden biri. anlattığın şeyler daha çok akılda kalıyor, e hoca gibi anlatınca keyifli ve inandırıcı oluyo

Ya bunu hiç denememiştşm.Uygulayayım :1:

sinek ilacı sıkın yarın canım ya baska bilmiyorum:ssz:

demet akalın çağla şikel :4:

sine ilacını nereye sıkacağım belli değil.. enteresan bi durum oldu. manyaklar mı ne, küçükken tuvalette görürdüm bu manyakları... bilemedim kafam karıştı gerçekten. evimi m.k mu götürüyo ne :37::37:

Hiç hoş şeyler olmamış burada yine gerçekten çok üzüldüm saygı duymak bu kadar mı zor arkadaşlar :19:

sine ilacını nereye sıkacağım belli değil.. enteresan bi durum oldu. manyaklar mı ne, küçükken tuvalette görürdüm bu manyakları... bilemedim kafam karıştı gerçekten. evimi m.k mu götürüyo ne :37::37:

canım evin her yerine sık dısarı cık o zaman biraz oyalan gelınce temızlersın dip köşe
yemek kokusu flan sindiyse ondan toplnmıslardır

Son düzenleme:
.soyal bilgiler öğretmeniyim, ordan deneyimliyim...

Oo ne güzel

Bizim coğrafya hocasını hatırlattın bana oda sosyal bilgiler ve oda bu şekilde anlatıyor bize.Ve sürekli aktif haldeyiz biz anlattırıyor felan ilk okul çocukları gibi tekrar ettiriyor vesaire.Çok etkili oluyor :1:

Back
X