- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.381
Ben artık sınav sonrasını da aştım çünkü 2012 de kafayı yedim kadro yüzünden şimdi umrum değil devlet kendi kaybeder![]()
2012 Sınavıı ve sonrası bendende çok şey götürdü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık sınav sonrasını da aştım çünkü 2012 de kafayı yedim kadro yüzünden şimdi umrum değil devlet kendi kaybeder![]()
Haha valla keşke ben de o kadar rahat olabilseydim. Neyse hayırlısı olsun bakalım, umarım kısmetimde işsiz kalmak yoktur.![]()
2012 Sınavıı ve sonrası bendende çok şey götürdüama aşamadım ben hala,hala endişelerim var ama olacala öleceğede çare yokmaslında
![]()
Ben bazen düşünüyorum kosgeb desteği alıp restoran falan açmayı yemek yapıyorum güzel de oluyor tatlılarla aramda çok iyi yani favori kekim havuçlu kek
bi yiyen bi daha ister tarifi gizli
Bugün de bi köfte yapmışım ki üf sorma köfteci ramiz yanında halt etsin![]()
Benden baya baya şey götürdü işte milimetrik puanla tercih ettiğim yeri kaçırınca benim keçilerde kaçtı uzun bi süre sonrası işte toparlanma süreci vs.
Valla varsa bir şeye yatkınlığa kovalayacaksın peşini.
Yoksa anacım devletin vereceği 2 bin ve yarım yamalak sosyal haklar için kıçımızı yırtıyoruz senelerimizi veriyoruz.Asında özelde başarırsan daha fazla kazanıp daha rahat bi hayat sürersin hemde sevdiğin işi zevkle yaparsın![]()
Kimse işsiz değildir bknz. Ev hanımlığı![]()
Seni öyle iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen.Kaç puan almıştın 2012 de
Hangi evin hanımlığı?Bizim evin 1 tane hanımı var o da annem
![]()
İşte ileride kocan için çalışırsın![]()
Öyle de işte özel şimdi çok riskli işi bilen birisi olması lazım dolu evrak işi var vs. Sağlam bi bilgi toplamalıyım ayrıca sermaye de lazım.
İşte hep devlete sırtımızı dayayalım diye oluyor memur ne olacak maaşı sabit emeklilik garanti hastalansan izin var falan fıstık
Ama öyle insanlar memur oluyor ki ülkede neyse daha yazmayayım sinir oluyorum.
82.57 aldım.
Ya bi de ben o zaman lisans okuyordum okulu bırakıp buna hazırlanmıştım. ulan ömrüm sınavla geçti be
Ah bacım ahh ne oalcağız biz böyle ben bilmiyorum 84,3 de ben aldım ama öylece kalakaldık.Umutlanmıştımda çok.Umutlanınca acısı daha fazla oluyor bunun.Şimdi çalışıyorum ama hevesimde kaçık.Sadece bir şeylere tutuanmak lazım diye çalışıyorum.İnsan kendini boşluğa bıraksa daha kötü.öyle çabalamadan hiç bir şeye emeli olmadan duramam ben
Hakkımızda hayırlısı olsun ama ne hala geldik neler bekliyor belli
Ah bacım ahh ne oalcağız biz böyle ben bilmiyorum 84,3 de ben aldım ama öylece kalakaldık.Umutlanmıştımda çok.Umutlanınca acısı daha fazla oluyor bunun.Şimdi çalışıyorum ama hevesimde kaçık.Sadece bir şeylere tutuanmak lazım diye çalışıyorum.İnsan kendini boşluğa bıraksa daha kötü.öyle çabalamadan hiç bir şeye emeli olmadan duramam ben
Hakkımızda hayırlısı olsun ama ne hala geldik neler bekliyor belli
Heh işte bende aynı durumdayım bu sene umutlanmıyorum.
2012 cidden çok fazla umutlandık yok işte şu kadar alım yapacağız falan diye bas bas duyurdular sonuç : ortada kaldık kötü bi puan mı hayır değil ama öyle durum oldu ki sanki çok düşük puan almışız da salak duruma düşmüşüz gibi oldu. Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Şaka gibi bu sistem
40 puanla atanan gördüm ya 40 yani ne yaptı ki bu insan bir iki türkçe sorusu çözüp bırakmıştır şimdi memur...
valla geçen ki sınavın heyecanının 10/1i bile yok. ya olmazsa korkusuyla çalışıyorum![]()
ben bir keresinde denk geldim nerde denk geldiğimi unuttum. bu kişi sanırım okul öncesi öğrt. idi ya da büyük ihtimal sağlıkçıdır
55 puan gerekiyormuş ya alamazsam diye ağlıyodu ya
kkda da çok denk geldim 70 alsam olacak bu iş ama alamıyorum diyen:2:
ben bir keresinde denk geldim nerde denk geldiğimi unuttum. bu kişi sanırım okul öncesi öğrt. idi ya da büyük ihtimal sağlıkçıdır
Heh işte bende aynı durumdayım bu sene umutlanmıyorum.
2012 cidden çok fazla umutlandık yok işte şu kadar alım yapacağız falan diye bas bas duyurdular sonuç : ortada kaldık kötü bi puan mı hayır değil ama öyle durum oldu ki sanki çok düşük puan almışız da salak duruma düşmüşüz gibi oldu. Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Şaka gibi bu sistem
40 puanla atanan gördüm ya 40 yani ne yaptı ki bu insan bir iki türkçe sorusu çözüp bırakmıştır şimdi memur...
Neydi hatırlamadım geçen alımda 60 küsürle kapattı düz memurluğun yapabileceği bir işi sırf kadroyu peşkeş çekmek adına bi bölümden alınmıştı.Canım ülkemde öyle dolayplar dönüyor ki
Artık ne oldu biliyormusun arıyorlar soruyorlar atandınmı yok atanamadım diyorum.Sen tercih yapmayımı bilmiyorsun işte millet ne puanlarla atanıyor.Artık olay şeye kadar dayandı sen o puanı aldığına eminimisine kadar.
Artık inanmıyorlarda benim puanımı yalan söylediğimi düşünüyorlar.Millet nereden bilsin devletin abuk subuk uygulamalarını
saç baş yoliciğiimmm![]()
Hiç yapmasa iki karalasa 60 alır zaten
Benim kuzen att liseden mezun oldu 74 puan aldı ve o senesi memleketine memur oldu bende onla beraber gidiğimden beri o 6 senelik memur ben 6 senelilk zavallı sürüngen![]()