Kaldığımız yerden devam :)

Bende çok gördüm biz bi tarafımızı yırtalım milletin keyfi keyif yani.
Bugün yerde bi kağıt buldum işte birisi adını soyadını yazıp imza atmış notta da demiş ki başkanım gelen arkadaşa yardımcı olursanız sevinirim. Notun gideceği kişi belediye başkan yardımcısı...
Kim bilir kim gitti işte işini gördü kağıdı sokağa attı. :ssz:

inanmıyorum diyebilseydim keşke inanırım inanırım her şeye inanırım artık:30:

Laf söyleyenlere şöyle yapıp

tumblr_mxwi9aL7ki1t7liioo1_400.gif

Sonra bu moda geçiyorum

tumblr_mxwhslMvm91t7liioo1_500.gif

Ya aslında anormal olan onlar değil bizim bölümlerin uçuk puanları . Bizim bölümde geçen sene en son alımda doğuya 91le atandı birisi. Resmen derece yapmak gerekiyor.

canım sırf türkçe çözsen yine alırsın 60 puanı. insan 55 alamam diye ağlarken kendini çok kötü hissediyor
80 le atanamıyorum yetmiyor bi şeye
katiplik denedim oda olmadı
sevri sordu, bi romanın adını sordu bilemedim yiaaa diyen adamı aldılar
ben 4 sorudan 3 üne cevap verdim birinin tam tarihini hatırlayamadım ama x olayın sonucunda kabul edildi dedim

saç baş yoliciğiimmm :27::27::27:

Hiç yapmasa iki karalasa 60 alır zaten

Benim kuzen att liseden mezun oldu 74 puan aldı ve o senesi memleketine memur oldu bende onla beraber gidiğimden beri o 6 senelik memur ben 6 senelilk zavallı sürüngen :27:

benimde kuzen hemşire benden küçük ama beni küçümsüyor şimdi :50:

Milletin ağzı torba değil işte sürekli soruyorlar ben cevap vermiyorum artık annemde lafı tıkıyor ağızlarına
Ya sanki çabalamıyoruz gibi gözleri şaşkın şekilde bakıp kalıyorlar ya sinir oluyorum.

Birde şu yüzüne üzülüp içten sevinenler yok mu en çokta onların suratlarını görmek istemiyorum.
Ay bide diyorlarya evlen bari bişey olacağı yok çöyle işi gücü paraso evi barkı olan birini bulda felan diye ağızlarına kürekle vurasım geliyor

Alsında sadece iş hayatı değil bu kpss insanın kendi hayatını çevresini herşeyini ya ailesini ne bileyim her şeyi olumsuz etkiliyor

Birde şu yüzüne üzülüp içten sevinenler yok mu en çokta onların suratlarını görmek istemiyorum.
Ay bide diyorlarya evlen bari bişey olacağı yok çöyle işi gücü paraso evi barkı olan birini bulda felan diye ağızlarına kürekle vurasım geliyor

Alsında sadece iş hayatı değil bu kpss insanın kendi hayatını çevresini herşeyini ya ailesini ne bileyim her şeyi olumsuz etkiliyor

bence herkesin gerçek yüzünü görüyorsun bu konu da güzel çalışıyor hakkını yemiyim:ssz:

Görmesem bende bi ihtimal derdim de gözümle gördüm kağıdı da eve getirdi sevgilim bizde gidip şans mı denesek aynı kağıtla :27::27:

Geyik işte kızım bak gif bile koydum

kızım sende bi dur ya :27: napalım kaynımla görüşüyom, kocam çorabımı giydi die konu mu açak bdvye :27:

Öyle bi konumu varki ya la :27::27: ben oraya gidim ozaman içimi dışımı sınav yaptınız :27:

canım sırf türkçe çözsen yine alırsın 60 puanı. insan 55 alamam diye ağlarken kendini çok kötü hissediyor
80 le atanamıyorum yetmiyor bi şeye
katiplik denedim oda olmadı
sevri sordu, bi romanın adını sordu bilemedim yiaaa diyen adamı aldılar
ben 4 sorudan 3 üne cevap verdim birinin tam tarihini hatırlayamadım ama x olayın sonucunda kabul edildi dedim

benimde kuzen hemşire benden küçük ama beni küçümsüyor şimdi :50:

Ya mülakat olayından bahsetmiyorum zaten onun acısını ben de çektim. Nasıl bir liyakatsa o, hem kpss puanımla hem yazılı sınav puanımla önde olduğum adamlar önüme geçti. :19: Ama bu düşük puanla atanma olayı bölümle alakalı bizim bölüm taban puanı zaten 90. Sizlerin de öyledir ama bu uff nasıl yapıcam diyenlerin atanma puanları zaten düşük fazla üstüne düşmüyorlar ondan almak zor geliyor.

Öyle bi konumu varki ya la :27::27: ben oraya gidim ozaman içimi dışımı sınav yaptınız :27:

önceki konulardan örnek gösterdim la

bir ara biri vardı eşinin çocuğu olmuyormuş kaynanası demiş diğer oğlumun dölüyle kıbrısa gidelim yaptıralım diye
çok pis olay olduydu o konu:27:

Back
X