Kaldığımız yerden devam :)

Ben bilmem, dördünüzünde adını çok feci aklıma yazdım:51:
Yok birde tolin hanım geyik yapmak yasak, konu dışı yasak yazıp artistlik yapıyor ama bir bakıyorum halay başı olmuş:4:

:124::124::124::124::124: mune ben aslında yoğuummm yoğğ aklından çıkar beni :27::27:

Yok birde tolin hanım geyik yapmak yasak, konu dışı yasak yazıp artistlik yapıyor ama bir bakıyorum halay başı olmuş:4:

Tolinin o gidişatına inanmak en büyük hata olur.O ban yemeden durur mu durmaz :60: kırmızıdan çok giri dolaşıyor hayalet kılıklı.:27:Bişey değil bizide götürecek:19:

En kısa zamanda bizi unutman dileği ile :9:

hani kızıp gitmek yoktu :52:

biz orda geyik yaparken, konuya cevap: diye hava basıyodun:52:
eee cevap yazmayım mı şimdi yardımcı olmak istedim konu sahibine :27:
yoooo sen bizi sattın bıkere:ssz::ssz::ssz:
hedi len ordan :27:

yaz bunları mune tüknmez kalemle yaz hem de:27::27: hiç rahat durmuyorlar:27::27::27:

Ne korkcam hıhhhhhhhhh Atla gel hızlı trene indim sokağa bekliom kızımmmmmmmm kozlarımızı payşalak.anem içimden bıçkın delikanlı çıktı ya.:18:
dur daha ben senın ıcınden neler neler cıkartıcam:60::60:
Tolinin o gidişatına inanmak en büyük hata olur.O ban yemeden durur mu durmaz :60: kırmızıdan çok giri dolaşıyor hayalet kılıklı.:27:Bişey değil bizide götürecek:19:

senı unutıyımda gör kokmuşşş:63::63::63::63::63::63:

hadi ben kaçtım dizi izliyorum bu saatte, bi uğrayayım dedim Tolin ortalığı toza dumana katmış.:20:Hepinizi öptüm.:16:

Bende fil hafızası var unutmam:51:

tolin alarmı kurdum pcye ve tek kişilik hücresini de hazırladım, uzun bir süre kalabilir, bol bol sohbet edin kendisiyle:ssz:

Hadi kaçtım, geyik topiğiniz dışında gevezelik yaparken yakalarsam:4:

Back
X