- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.981
iyi geceler canlarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok bende beynimin balataları yanmadan biriler ile spohbet edeyim demiştim![]()
Ne tesadüf![]()
Yawrum benim hoş geldin![]()
Tesadüfümüz hangi konuda enindemi beyninin balataları yandı ya da sohbet mi arıyordun yoksa ikisi birden mi![]()
Hoşbuldum beybi
Bugün bende ders çalıştım yani soru çözdüm işte coğrafya tekrar yaptım şimdi de kafa dinleme moduna girdim![]()
Ohh ne güzeldinlen kuzum zaten gece insan şişiyor
Bende güya kafa dinlicem saatlerdir soru çözüyorum 350 tane coğrafya çözdüm 160 da tarih ama güya bırakacaktım artık darlandım yine içimdeki sayı tamamla canavarı ortaya çıktı ve ben o 160 ı 200 tamamlayayım diye bi yandan tarih çözüyorumbaşımda deli ağrılar
İkisi birden.Sabah denemeye girdim, eve geldim genel kültür derslerinden 2şer test çözdüm, az önce de sayısal mantık çözüyordum.
Resmen bütün hayatım kpss oldu, ne biçim hayat be
![]()
hayır bi gün gerçekten kazansam ve atansam artık şu sınavla işim olmasa şaşırırım ne yapacağımı bikmem gözüne ışık tutaln tavşan gibi olurumbünye alışmış artık kodlanmış soru çözmeye
kpss siz hayat nasıldı hatırlamıyorum
![]()
Yavrum böyle yapma ya soruları anlamazsın ki bu defa bırak kalsın 160ta 40 soru için değer mi belki gece bi aralık başın rahatlar o zaman yaparsın. Ben bu sene hiç sıkmadım kendimi sınav için![]()
Aynen ben de nasıl yaşanır unuttum.Melih Gökçek'siz Ankara nasıl bilmediğim gibi kpsssiz hayat nasıl onu da unuttum.
![]()
Yok yawrum inan sıkmıyorum bu sıkmış halim değil.Hızlı soru çözdüğümden öyle ilerliyor anlamıyorum bileçzeyimde aklım kalamsın ya sonra daha almam elime
Ay dün bi denemeye girdim denemei bana girdi ben mi denemeye bilemiyorum böyle rezalet görmedimmatematik ve coğrafya olmasa dibe vuracaktım
senin denemeler nasıl gidiyor :26:
Aynen ben de nasıl yaşanır unuttum.Melih Gökçek'siz Ankara nasıl bilmediğim gibi kpsssiz hayat nasıl onu da unuttum.
![]()
Denem bir iki denemeHiç yapmadım ki daha mayıs sonunda anca yaparım ben önce konu bitirme derdindeyim düşün ne kadar sıkı çalışıyorum.
![]()