Kaldığımız yerden devam :)

tÜRK TARİHİ ÇOK ESKİLERE DAYANIYOR 1000 yıllık bi tarihin hangi ucunu bucağını aklımızda tutacağız bilmiyorum öyle detaylı şeyler varki hele bu ilklerden canım yandı karışıyor bir müddet sonra :31:

Bende demin anneme onu diyordum ne kadar çok çalışırsam o kadar daha bilmediğimin farkına varıyorum ve korkuyorum en güzeli cahil kalıp herşeyi bildiğini sanmak :27:

Ah yawrum sıkma canını bu denemede öyle olmuştur hepsi aynı olacak değil ya.Beni görsen berbet inan berbat.

şaka maka en güzeli o stim
gerçekten canım yandı artık
bir dersi toplasam öteki bozuluyor
ötekini yapsam diğeri
bizim bilginin 10/1ini bilmeyenler memur valla
sonunda her şeyi bırakıcam boşvericem o olacak:ssz:

Kafa dağıtmaya geldik güya yine sınav konuşuyoruz. :27: Gideceğim yerlerin listesini yapıyorum kızlar, yardımcı olsanız ya. :37:
:27::27: sorma yaa güya geyik yapacaktık

şaka maka en güzeli o stim
gerçekten canım yandı artık
bir dersi toplasam öteki bozuluyor
ötekini yapsam diğeri
bizim bilginin 10/1ini bilmeyenler memur valla
sonunda her şeyi bırakıcam boşvericem o olacak:ssz:

Yanlış çalışıyorsunda ondan.Doğru çalışsan sende memursun

Konu dayı,torpil bulmaya çalışmak ders çalışmak değil :19:

sen çalışıyor muydun yoksa memur oluncaki tatil mi :27:

bence nereye atanacağın hakkında kur, ben ev bile arıyorum :sıyırdım :27::27:

Atandıktan sonrası için. :27: Valla fazla bir seçeneğim yok şehir konusunda 3-5 kadromuz var zaten. :52: inşallah bulunduğum şehir olur tabi. :21:

toollliiiiiiiiii bitiyor heralde buaralar cezan bekliyos hadi gel :27:

recoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :24: :24: :24:

Sen neler düşünüyorsun öyle ya :60: valla millet nereye atansam der sen tatil hesabı yapıyorsun :60:

Sınav stresine, depresyona bire bir, nereye atansam diye düşünmenin ne faydası var ki verecekler bir avuç kadro hepsi aynı zaten, ben tatilime bakarım. :27:

paylamak bizim işimiz :117: :117::27:

zaten geliyorsun gidiyorsun bi tur paylıyorsun alışkanlık yapmasa bari :60:

Tamda tolinde bu işi itina ile yapıypr dicektim kendielri altta gri gri belirdi :60: hiçdedikodu yapamızazmı biz :19::27:

Arizona falan var listemde. :60:

yuh :60: ne kadar şey kaldı benim önemrim yanında sönük :60: hacı devleti üstüne yapmıcaklar ya altı üstü bi memur maaşı ne arizonası :27::27:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sınav stresine, depresyona bire bir, nereye atansam diye düşünmenin ne faydası var ki verecekler bir avuç kadro hepsi aynı zaten, ben tatilime bakarım. :27:

Ne diyeyeim hacı ileri görüşlü dedikleri bu olsa gerek :27: görüşün nirvanası :27:

Benim düşündüğüm tek çey atanırım ev tutarım belki bi arkadaş buşurum sonra tatillerde hediyelerimi alır aileme giderim felan filan tam bi memur kafası :27:

Back
X