Kaldığımız yerden devam :)

Instagram'ım bile yok. :60:

Genelde öyle ya orada kalmıyorlar pek hep büyük şehirlere gidiyorlar.

Bitirdim valla, ikinciyi okuyorum. :27:
benım de faceden baska bir halt yok:9: ama o ara artık ınsagramda alırım napalım:27:

:9::9: ya ya bi hayal gittik ama kesmedi

tv m, ben tv izlemem ki :1: yabancı dizi izliyorum netten :1:

Oda nereden çıktı :19:
şuan öyle düşündüm ya:26: bu siyasette falan acılan konular cok etkilior benı forum akısta görüyorum hiç bakmasam bile.
sınava kadar ortalıktan kaybolsam mı acaba ya:26:

şuan öyle düşündüm ya:26: bu siyasette falan acılan konular cok etkilior benı forum akısta görüyorum hiç bakmasam bile.
sınava kadar ortalıktan kaybolsam mı acaba ya:26:

Algıda seçicilik midir nedir senin ki ben hiç görmüyorum siyaseti aklıma bile gelmiyor.Belkide ilgilenmediğimdendir.Görmemeye çalış kuzum.
Ders için sınav için dersen sen bilirsin :26:

Algıda seçicilik midir nedir senin ki ben hiç görmüyorum siyaseti aklıma bile gelmiyor.Belkide ilgilenmediğimdendir.Görmemeye çalış kuzum.
Ders için sınav için dersen sen bilirsin :26:
aynen ya diğer konuları görmüyorum bile ama siyaset takılıyor gözüme işte. ya canımı sıkan siyasi konular değil bu güncel haberleri yazıyorlar falan :50:

niyeki:26::26::26:

kuzum siyasette acılan haberlerden etkılenıyorum bakmıyorum ama forum akısta görüyorum sırf baslıktan bıle etkılenıyorum ya:50:

Son düzenleme:
ÖSYM, 2014 KPSS Lisans sınav kılavuzunu Cuma günü yayımladı.

ÖSYM, sınav ücretlerinde geçen yıla göre bir değişiklik yapmadı, hiç zam uygulamadı.

Ancak, aynı ÖSYM 2014 Lisans sınav kılavuzunun sonuna süpriz bir madde ekledi. Bu madde şu şekilde:

"Sınavdan sonra yapılan ilk yerleştirmede adaydan yerleştirme ücreti alınmaz. Ancak, bu sınav sonucuna bağlı daha sonra yapılacak tüm yerleştirme işlemlerinde adaydan yerleştirme ücreti (10,00 TL) alınır."

ÖSYM'nin şaka gibi sanılan ama gerçekte kılavuza koyduğu bu maddeye göre, ilk yerleştirmede bedava olacak:), ama sonrakiler için 10 lira alınacak.

Bu ne şimdi :37:

aynen ya diğer konuları görmüyorum bile ama siyaset takılıyor gözüme işte. ya canımı sıkan siyasi konular değil bu güncel haberleri yazıyorlar falan :50:

kuzum siyasette acılan haberlerden etkılenıyorum bakmıyorum ama forum akısta görüyorum sırf baslıktan bıle etkılenıyorum ya:50:

Anlıyorum canım ama ne akdar kaçarsan kaç onune düşecek hepsi bir şekilde burada uı olman bi fayda sağlamaz bu ülkede yaşıyoruz maalesef bir şekilde haberdar olacaksın :31:

ÖSYM, sınav ücretlerinde geçen yıla göre bir değişiklik yapmadı, hiç zam uygulamadı.

Ancak, aynı ÖSYM 2014 Lisans sınav kılavuzunun sonuna süpriz bir madde ekledi. Bu madde şu şekilde:

"Sınavdan sonra yapılan ilk yerleştirmede adaydan yerleştirme ücreti alınmaz. Ancak, bu sınav sonucuna bağlı daha sonra yapılacak tüm yerleştirme işlemlerinde adaydan yerleştirme ücreti (10,00 TL) alınır."

ÖSYM'nin şaka gibi sanılan ama gerçekte kılavuza koyduğu bu maddeye göre, ilk yerleştirmede bedava olacak:), ama sonrakiler için 10 lira alınacak.

yerleştirsinler de hayırlısıyla veririz ya napalım amannn bıktırdılar iyice

yerleştirsinler de hayırlısıyla veririz ya napalım amannn bıktırdılar iyice

Mevzu 10 lira değil mevzu insanlar sömürmeleri.Bu böyşe başlayacak dahada fazlalaşacak :19: zaten ne veriyoruz 40 mı 50 mi ne.O kadar ne zahmetimiz var bizim bu sınavda kişi başı 50 nedemek.Birde üstüne tercih parası tamam mablası büyükdeğil ama hasızlık bu :19:

şaka mı bu ya :27: ilk atananlar zeki sonrakiler mal mı
daha neler gösterecek bu ösym bize acaba:19:

Back
X