- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #8.121
benım de faceden baska bir halt yok
Instagram'ım bile yok.
Genelde öyle ya orada kalmıyorlar pek hep büyük şehirlere gidiyorlar.
Bitirdim valla, ikinciyi okuyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım de faceden baska bir halt yok
Instagram'ım bile yok.
Instagram'ım bile yok.
benım de faceden baska bir halt yokama o ara artık ınsagramda alırım napalım
![]()
Ben gideyimde bi dizi izleyeyim kafam dağılsın![]()
takarım hacı cok aklıma takıdı bugun var bir şey bu bricsteha bir de ab.ye fransanın bir adası mayotte mi neydi adası uye olmus
he tamam attım hafızaya![]()
aynenE herhalde koskoca devlet memurunun Instagramı olmayacak da kimin olacak.![]()
Ben gideyimde bi dizi izleyeyim kafam dağılsın![]()
Kafanı dağıtamadık mı yaa Arizonalara kadar götürdüm sizi![]()
aynen
ne anlıyorsunuz dizilerden yabenım tvyle falan hıc aram yoktur
![]()
acaba uı mi olsam ben ya:26:
şuan öyle düşündüm ya:26: bu siyasette falan acılan konular cok etkilior benı forum akısta görüyorum hiç bakmasam bile.ya ya bi hayal gittik ama kesmedi
tv m, ben tv izlemem kiyabancı dizi izliyorum netten
Oda nereden çıktı![]()
şuan öyle düşündüm ya:26: bu siyasette falan acılan konular cok etkilior benı forum akısta görüyorum hiç bakmasam bile.
sınava kadar ortalıktan kaybolsam mı acaba ya:26:
acaba uı mi olsam ben ya:26:
aynen ya diğer konuları görmüyorum bile ama siyaset takılıyor gözüme işte. ya canımı sıkan siyasi konular değil bu güncel haberleri yazıyorlar falanAlgıda seçicilik midir nedir senin ki ben hiç görmüyorum siyaseti aklıma bile gelmiyor.Belkide ilgilenmediğimdendir.Görmemeye çalış kuzum.
Ders için sınav için dersen sen bilirsin :26:
niyeki:26::26::26:
aynen ya diğer konuları görmüyorum bile ama siyaset takılıyor gözüme işte. ya canımı sıkan siyasi konular değil bu güncel haberleri yazıyorlar falan
kuzum siyasette acılan haberlerden etkılenıyorum bakmıyorum ama forum akısta görüyorum sırf baslıktan bıle etkılenıyorum ya![]()
yerleştirsinler de hayırlısıyla veririz ya napalım amannn bıktırdılar iyiceÖSYM, 2014 KPSS Lisans sınav kılavuzunu Cuma günü yayımladı.
ÖSYM, sınav ücretlerinde geçen yıla göre bir değişiklik yapmadı, hiç zam uygulamadı.
Ancak, aynı ÖSYM 2014 Lisans sınav kılavuzunun sonuna süpriz bir madde ekledi. Bu madde şu şekilde:
"Sınavdan sonra yapılan ilk yerleştirmede adaydan yerleştirme ücreti alınmaz. Ancak, bu sınav sonucuna bağlı daha sonra yapılacak tüm yerleştirme işlemlerinde adaydan yerleştirme ücreti (10,00 TL) alınır."
ÖSYM'nin şaka gibi sanılan ama gerçekte kılavuza koyduğu bu maddeye göre, ilk yerleştirmede bedava olacak:), ama sonrakiler için 10 lira alınacak.
Bu ne şimdi![]()
yerleştirsinler de hayırlısıyla veririz ya napalım amannn bıktırdılar iyice
ÖSYM, 2014 KPSS Lisans sınav kılavuzunu Cuma günü yayımladı.
ÖSYM, sınav ücretlerinde geçen yıla göre bir değişiklik yapmadı, hiç zam uygulamadı.
Ancak, aynı ÖSYM 2014 Lisans sınav kılavuzunun sonuna süpriz bir madde ekledi. Bu madde şu şekilde:
"Sınavdan sonra yapılan ilk yerleştirmede adaydan yerleştirme ücreti alınmaz. Ancak, bu sınav sonucuna bağlı daha sonra yapılacak tüm yerleştirme işlemlerinde adaydan yerleştirme ücreti (10,00 TL) alınır."
ÖSYM'nin şaka gibi sanılan ama gerçekte kılavuza koyduğu bu maddeye göre, ilk yerleştirmede bedava olacak:), ama sonrakiler için 10 lira alınacak.
Bu ne şimdi![]()
şaka mı bu yailk atananlar zeki sonrakiler mal mı
daha neler gösterecek bu ösym bize acaba![]()