Kaldığımız yerden devam :)

Mevzu 10 lira değil mevzu insanlar sömürmeleri.Bu böyşe başlayacak dahada fazlalaşacak :19: zaten ne veriyoruz 40 mı 50 mi ne.O kadar ne zahmetimiz var bizim bu sınavda kişi başı 50 nedemek.Birde üstüne tercih parası tamam mablası büyükdeğil ama hasızlık bu :19:
öyle tabi canım sayemizde ösym zengin oldu:ssz: ben b gireceğim 3 sınava 120 lira bayılıcam biliyor musun:27:

ne bilim ya üff:24:

Gell vefasizz gel vicdansizzz cagirmazdimm acil olmasaaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kasma yawrum sıkma canını :38: bilgi birikimin hala sende soru çözmek taze tutmak bugün değil yarın çözersin :38:
sağol kızcem inşallah :43:
Calismadin bence :\ bilirim o bahaneleriiiii calisAmadimlariii

yok bebem ya sabah 9bucukta kalktım bir sürü iş vardı annemle yaptık 3 4 gibi ancak oturdum sonra yine iş çıktı ütü falan zaten yorgunluktan geberdim kaldı öyle:25:

yok bebem ya sabah 9bucukta kalktım bir sürü iş vardı annemle yaptık 3 4 gibi ancak oturdum sonra yine iş çıktı ütü falan zaten yorgunluktan geberdim kaldı öyle:25:

Takma kafana o kadar arada bir kafa dagitmak superr olur hele ev isleri birebirr bunun icin :)))

2 Ay kaldı canım 2 ay sonra stersin son bulacak

Back
X