Kaldığımız yerden devam :)

fakir insan :27: evet ya benim kociş yatar ben takılırım napim kkdan başka eğlencem yok miskokulumda hiç takılmaz öyle şeylere sabah bilem kalkmam işe gider yatarım öğlene kadar oyüzden kızlar bana hep der ya hayat sana gözel diye :60:

seninki koca değil goncagülmüş:52:
ay bizde resimlerle uğraşalım millet böyle prensesler gibi yaşasın :19::24::24::24:
zavallı adam bi bilse burda neler öğrendiğini:27:
fasfakirik diye ölekmi:ssz:

seninki koca değil goncagülmüş:52:
ay bizde resimlerle uğraşalım millet böyle prensesler gibi yaşasın :19::24::24::24:
zavallı adam bi bilse burda neler öğrendiğini:27:
fasfakirik diye ölekmi:ssz:

hemde ne goncagül tazecik bide :23::23::23: biri prensesmi dedi buyrun benim :27::27: seninde resimsizin hedaye etsin :24::24:

ee evde nerden giriyosun :26: bak aveanın 500 dk 5bin sms 2 gb net 23 tl çokmu :26: biz ondanız netim olmicaksa napim s4ü :27:

evde modemde var kablosuz ağ ama ben kabloyla bağlanıyorum. hattımda turkcell, avea kullanmadım.tarife güzelmiş bimcell de de iyi tarifeler var
türkcel tırt anasını satim :19:

herkesın whats upu mı var sanki :63: benım yok mesela:52:

:53::53::53:

evde modemde var kablosuz ağ ama ben kabloyla bağlanıyorum. hattımda turkcell, avea kullanmadım.tarife güzelmiş bimcell de de iyi tarifeler var
türkcel tırt anasını satim :19:

e evdeki kablosuzsa aç cebinin wifisini bağlan işte :26: cebin ne onuda bilmiyorumki :ssz: hep derim turkcell kullanıcak kadar zengin olamadım mağlesef :19:

e evdeki kablosuzsa aç cebinin wifisini bağlan işte :26: cebin ne onuda bilmiyorumki :ssz: hep derim turkcell kullanıcak kadar zengin olamadım mağlesef :19:

lumia kullanıyorum. telefonda gerekince açıyorum wifi. ya ben turcell kapatmayı düşünüyorum ama 8 9 yıl oldu hattımı kullanalı
babam sıcak bakmıyor değiştirmeme
şimdi her yerde de bu no kayıtlı diyor

ne şaşırıyorsun be napcam whts up falan :27:
bimin celli mi :52:

oda aveanın alt yapısını kullanıyor zaten ne farkeder ama aveanın güzel tarifeleri var badeğğ bence geç aveaya :27:
benı hattım da awea:27:

lumia kullanıyorum. telefonda gerekince açıyorum wifi. ya ben turcell kapatmayı düşünüyorum ama 8 9 yıl oldu hattımı kullanalı
babam sıcak bakmıyor değiştirmeme
şimdi her yerde de bu no kayıtlı diyor

geçiş yap aynı no ile canım e evde hep wifin açık olsun cepten işte ne kapatıyosun :27:

ne şaşırıyorsun be napcam whts up falan :27:
bimin celli mi :52:

benı hattım da awea:27:

avea candır :27::27:

Back
X