kaldıramıyorum artık........

bekom331

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
69
12
13
42
nerden baslasam 12 yıllık evliyim bir tane oğlum var ve çok mutsuzum eşile beni hiç anlamıyor sürekli tartışıyoruz ve bana çok eğır laflar söylüyor kaldıramıyorum severek evlendik halada eşimi çok seviyorum eğer ayrılırsam onsuz yapamam hayatımın tamamı olmuş sanki artık sevmek istemiyorum fakat nasıl yapacam başaramıyorum o benden ayrılır fakat ben ayrılamam beni kıskanmıyor ben ise çok kıskanç biriyim enteresan bir kıskançlığım yok ama kıskancım eşim öyle değil ne olur yardım edin huyunu sevmiyorum

çok seviyorum ufak bir tartışmada ağır laflar söylüyor kaldıramıyacağım laflar ve her zaman o haklı ben hep haksızım

anlamıyor beni neymiş efendim ben surat asıyormuşum o huyum iyi değilmiş ya senin söylediğin lafların diyorum tabiki başaka seyleri koyup o haklı oluyor

sanırım konu senin kıskançlığın doğru mu anladım ne diyor sana mesela

Bu adam kolay kolay değişmez huyu bu o zaman 12 yıllık evlilik bugüne kadar nasıl geldiyse bu adam böyle gider .

severek evlendik aynı iş yerinde çalışıyorduk önce böyle değildi beni üzmezdi şimdi çok değişti hem seviyor gibi görünüyor bazende ayrılacak noktaya geliyor

önceden hiç bir şeyimiz yoktu maddi olarak fakat şimdi işimiz iyi çok şükür kendi çabalarımızla oldu sanki maddi biraz olunca artık benimi beğenmiyor

eşimimde biraz zaafı var kadınlara karşı tabi doğal olarak bende kıskanç oluyorum

çok karışık kafası var yani bimiyorum içinde çok duyguları var içinde yaşıyor

Bence sende kiskancligini belli etme mesela surat asma onunla ilgilenmiyomus gbi davran ama sogul davran demiyorum bak mesela kizdigin seyleri belli etme tartsma yaratma surat asma tamam de herseye tamam de kiskanma bu sefer o neoluyor bu kadina dyip senu umursayacak :))

onlarıda denedim o öyle istiyor sen sus diyor zaten tartıştığımız zaman surat asmayacakmısım kıskançlığa gelince denedim soğuk davrandım olmuyo

peki yanlış anlamayın ama hiç kendinizi sorguladınız mı? acaba ben ne yapıyorumda eşim bana böyle davranıyor dediniz mi kendinize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…