kaldıramıyorum artık........

evt hep sorguluyorum fakat hatam yok onun beni icittiği kadar ben onu icitmediğimi düşünüyorum tartışma sırasında ne küfür ne ailesine hakaret hiç bir şey hep yanlışaları düzltme ile ilgili konusuyorum fakat anlamıyor her ne yaparsa ben surat asmayacakmışım yani söylediği laflar bi tarafa bırakacakmışım

hatam ne belkide fazlasıyla sevgimi göstermem beraber çalıştığımız için onu yalnız bırakmamam sürekli her yere beraber gitmek isteyişim

Ben senin yerinde olsam ,artik kendime bakma zamani diyip, kendimle ilgilenirdim. Spor yapar, fit görünmek isterdim, makyaj, güzel bir sac, vs. vs. yani insan calisinca pek bunlara zaman ayiramiyor. Ama madem imkanlariniz iyi artik, bundan sonra kendine zaman ayir. Bakimli ol, kendini sevmeyi ve kendine deger vermeyi bil. Sevdigin ve hep hayal ettigin arabayi al mesela yani kendine yatirim yapmayi unutma. Cok zevkli oluyor inan. Birde bu acidan bak bakalim olaya. ne derece hayallerini yapmaya, erismeye varsin ?

hatam ne belkide fazlasıyla sevgimi göstermem beraber çalıştığımız için onu yalnız bırakmamam sürekli her yere beraber gitmek isteyişim
bak işte kendinde söyledin.bunun farkındasın ne güzel.o zaman önce kendinde gördüğün hataları düzelt baktın aynı davranıyor o zaman sorun tamamen onda demektir.bunuda yüzüne söylersin zamanı gelince.

mal mülk gözümde yok ama tabiki alışveri yaparım kendime zaman ne bilim kuaföre falan giderim ama eşimi bi tarafa atıp işte sen işinle ilgilen diyemiyorum

önceden hiç bir şeyimiz yoktu maddi olarak fakat şimdi işimiz iyi çok şükür kendi çabalarımızla oldu sanki maddi biraz olunca artık benimi beğenmiyor
neden öyle yazdınızki sizde çalışıyorsunuz sanırım,kendinize bakıyorsunuzdur herhalde..

değişmeyeceğini biliyorsan madem insanlar nasıl çözüm üretsinler arkadaşım?gerçekleri görmek istemiyorsan böyle devam edebilirsin.ama benim sana demek istediğim mutlu olmak isiyorsan biraz çabalayabilirsin.çok ön yargıyla yaklaşıyosun bence.ne diyeyim mutlu olursun inşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…